Ethereum 3 bin doların üzerine ralli sinyali veriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ether, kısa zaman çerçevesindeki klasik pozitif dönüş formasyonu ve Coinbase’den yüklü miktarda ETH çekilmesi sayesinde 3 bin doların üzerine mini ralli yaşayabilir.

Ether (ETH), kısa zaman çerçevesindeki klasik pozitif dönüş formasyonu ve Coinbase’den yüklü miktarda ETH çekilmesi sayesinde 3 bin doların üzerine mini ralli yaşayabilir.

ETH fiyatı alçalan takoz oluşturuyor

ETH fiyatı, Mart 2022 sonundan beri alçalan takoz formasyonu oluşturuyor. Bu durum, kripto paranın mayıs ayında kırılma yaşama ihtimalini de artırıyor.

Alçalan takoz formasyonları, fiyatın iki alçalan ve birbirine yaklaşan trend çizgisi arasında düşmesiyle oluşuyor.

Teknik analizin bir kuralı olarak bu takozlar, fiyatın yukarı yönde kırılmasıyla ve kırılma noktasından itibaren iki trend çizgisi arasındaki maksimum mesafe kadar yükselmesiyle çözülüyor.

ETH/USD paritesinin alçalan takoz formasyonunu gösteren günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

ETH grafiğindeki formasyonda maksimum mesafenin 395 dolar civarı olduğu görülüyor. ETH’nin potansiyel kırılma noktası olan 2.850 doların üzerinde kapatması halinde, 395 dolar daha yükselerek 3.150 dolara ulaşması mümkün duruyor.

Diğer yandan hacim bakımından en büyük ikinci kripto para borsası Coinbase, 3 Mayıs’ta çekilen ETH sayısında rekora ulaşto.

$ETH Coinbase Outflow hits an all-time-high

Live Chart https://t.co/PiITw2ZFf3 pic.twitter.com/tlFQndUhvQ

— CryptoQuant.com (@cryptoquant_com) May 4, 2022

Glassnode’un verileri, 3 Mayıs’ta tüm borsaların ETH rezervlerinde düşüş gözlendiğini ve Ağustos 2018’den beri görülen en düşük seviyelere gerilediğini ortaya koyuyor.

Borsaların Ethereum rezervi. Kaynak: Glassnode

Her iki gösterge de, yatırımcıların Ethereum’u başka varlıklar ile alıp satmak yerine tutmayı tercih ettiğini gösteriyor

Düşüş ihtimali

Ether’in 3 bin doları geçme ihtimali, kripto parayı uzun vadeli negatif formasyondan çıkarmaya yetmedi.

ETH fiyatı, bu yılın ikinci çeyreğinde yükselen üçgen aralığının altına kırılma riskini sürdürüyor. Aşağı yönde hedef ise kırılma noktasına bağlı olarak 1.820-2.670 dolar arasında değişiyor.

ETH/USD paritesinin yükselen üçgen formasyonunu gösteren günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Burada belirtilen fikir ve görüşler yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar vermeden önce kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum 3 bin doların üzerine ralli sinyali veriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!