Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Fiyat 15 ayın en düşük seviyesine yaklaşırken, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan Cardano balina adresleri yeniden birikmeye başladı.

Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı! 2

Bu yılın başlarında daha geniş bir piyasa çöküşünün ortasında rekor düşük bir seviyeye düşmesine rağmen, ADA balinaları kripto varlığının fiyatı konusunda iyimser görünüyor.

Cardano’nun Düşük Fiyat Birikimleri Çekiyor

Kripto analitik platformu Santiment’e göre, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan balina adresleri, fiyatlarının 15 ayın en düşük seviyelerine yakın seyretmesine rağmen son beş haftadır yoğun bir şekilde birikiyor. Toplamda, bu yatırımcı grubu, çantalarına yaklaşık 200 milyon ADA ekledi.

🐳📈 #Cardano whale addresses holding 1M to 10M $ADA are accumulating their bags these past 5 weeks (196M more $ADA) after a 7-month stretch of dumping (-1.7M less $ADA). The 9th largest market cap asset recently hit prices last this low in February, 2021. https://t.co/co8BcqHJAF pic.twitter.com/OXpbu3KSXp

— Santiment (@santimentfeed) May 3, 2022

Balina duyarlılığındaki değişiklik, dokuzuncu en büyük kripto para biriminin fiyatını Eylül 2021’deki zirvesinden bu yana %75 oranında düşürerek Şubat ayının en düşük seviyesine çeken ADA tokenlerinin aylarca boşaltılmasından sonra geldi. Satın alma baskısındaki bir artış, esasen balinaların yakın vadede potansiyel bir toparlanma gözlemlediği anlamına gelebilir. Bu talep engeli, 0,8 dolarda zorlu bir destek tabanı işlevi görebilir.

Cardano, yılın ilk çeyreğinde önemli bir ağ etkinliği yakaladı. Blok zincirindeki büyük işlem hacmi (LTV), kurumsal talepte bir artış olduğunu gösterdi.

Yılın başından bu yana, LTV günde 1,35 milyar ADA’dan Cardano’da el değiştirerek 69 milyar ADA’ya yükseldi, sadece üç ayda 50 kattan fazla bir artış. Bu, bir başka önde gelen analitik platform olan IntoTheBlock tarafından ortaya çıktı . Hatta geçtiğimiz yıl işlem hacminde %216’lık bir artış görüldü. Ancak ITB tarafından derlenen son veriler, metriğin Nisan ayından bu yana düştüğünü gösteriyor.

Diğer Önemli Metrikler

Cardano Blockchain Insights panosuna göre, aktif adresler durgun kalırken, Cardano blok zincirindeki yerel jetonların sayısı bir artış gördü . TVL ise Mart ayında 434 milyon doların üzerine çıktıktan sonra 259 milyon dolara yaklaştı.

Ağ büyümesiyle ilgili yakın zamanda paylaşılan bir istatistikte, IOHK şu anda bunun üzerine 925 projenin inşa edildiğini açıkladı. NFT koleksiyonları %46,6 gibi devasa bir oran ile listeye hakim olurken, onu takip eden sırada NFT pazar yerleri, metaverse projeleri, DeFi, oyun, kredi, %4,1, ​​%3,4, %1,9, %4,2, %1,7 ve %3,8 ile DEX yer alıyor.

🌿The flourishing Cardano #DApp ecosystem continues to grow. Let's have a look at yet another recap of #BuildinOnCardano and review what's happened in #Cardano ecosystem over the last week.

Ready? pic.twitter.com/q6TwSuD5eZ

— Input Output (@InputOutputHK) May 2, 2022

Cardano’nun kurucu şirketi ayrıca blok boyutunu 80 KB’den 88 KB’ye %10 artıran yeni bir yükseltme duyurdu. Ağın verimini artırmanın yanı sıra, en son uygulamanın blok zincirinin üzerine inşa edilen merkezi olmayan uygulamaların performansını ölçeklendirmesi bekleniyor.

Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı!
VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Algorand, FIFA’nın Resmi Blockchain Platformu Olduktan Sonra %25 Patladı!
GMT, PancakeSwap, XRP Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Bu, Bitcoin’in Yükseliş Trendini Sürdürmek İçin En Büyük Zorluğu!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!