Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Pazar genelindeki son çöküş, daha geniş hissiyatın haftalarca korku bağları içinde kalmasını sağladı. Bitcoin Cash ve Cosmos, 1 Mayıs’ta birkaç ayın en düşük seviyelerini dürttüklerinden bu hareketlere karşı daha hassastı.

Öte yandan Tron, kritik dirençlerinin üzerinden kaydı ve çift haneli 24 saatlik kazançlar kaydettikten sonra onları desteğe çevirdi. 

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs 4

Satıcılar Ocak ayında 387 doların altına düştükten sonra, BCH yaklaşık dört ay boyunca 260 dolar ile yukarıdaki işaret arasında gidip geldi. Böylece, önceki boğa koşusu, uzun vadeli tavanından 387 dolardan beklenen bir u dönüşü gördü.

Bu tersine dönüş, 1 Mayıs’ta iki ayın en düşük seviyesine doğru bir düşüşe neden olan %31,57’lik bir düşüşün yolunu açtı. Düşüşe rağmen, alıcılar uzun vadeli trend çizgisi direncini anlık desteğe çevirdi (beyaz).

Dirgen’in  alt çitinden gelen son toparlanma,  alt’ı son gün içinde %5’in üzerinde bir kazancın ardından medyanını (kırmızı) test etmeye zorladı. Boğaların, kaybolan kısa vadeli avantajlarını geri kazanmak için 20 EMA’nın (yeşil) üzerinde bir kapanışa ihtiyacı vardı. Aşırı satım diplerinden yükseldikten sonra, RSI’nin  son hareketleri satış baskısında kolaylık olduğunu ortaya koydu. Ancak son iki gündeki yüksek zirveleri, gizli bir düşüş ayrışması için bir kapı açtı.

Tron (TRX) Analiz

AnalizBitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs 5

Alıcılar, fiyatı 1 Mayıs’ta TRX’in üç aylık trend çizgisi desteğinin (sarı, kesikli) üzerine çıkararak artan enerjilerini ortaya çıkardılar. Alıcılar Nisan ayının en düşük seviyelerinden toparlanırken,  Kontrol Noktasını  (POC, kırmızı) ve sonunda %38.2, %50 Fibonacci seviyesini yakalamak için yeterli baskı oluşturdular.

İlginç bir şekilde, basın zamanı rallisi geçtiğimiz gün içerisinde şimdiden %18’in üzerinde kazanç elde etti. Bu nedenle, boğalar 0,073 $ işaretine meydan okumayı amaçlarken TRX’i 20/50/200 EMA’sının çok üzerine itiyor.

RSI aşırı alım noktasına yaklaşırken 24 saatlik hızlı bir büyüme gördü. Ayrıca, CMF, sıfır işaretinin üzerine atlayarak yükseliş anlatımına karşılık geldi. Ani direncinin altındaki herhangi bir kapanış, grafiklerde durgun bir aşamaya neden olabilir.

Cosmos (ATOM) Analiz

AnalizBitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs 6

Daha uzun bir zaman diliminde, boğalar sonunda Aralık’tan Nisan’a kadar daha yüksek çukurlar sürmeyi başardı. Ancak son satış aşaması, ATOM’un 1 Mayıs’ta sekiz ayın en düşük seviyesine ulaşana kadar değerinin yaklaşık %31.4’ünü (20 Nisan’dan itibaren) kaybetmesine neden oldu.

17 dolarlık taban bazı satın alma gücünü yeniden canlandırdığından, boğalar  20 EMA’nın (kırmızı) yeniden test edilmesini isteyebilir. 20 EMA engelinin üzerinde bir kapanış, alt’ı önümüzdeki zamanlarda 19 dolarlık bölgeye doğru uzun süreli bir toparlanma için konumlandırabilir.

Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs
AVAX: Nisan Ayı Yoğun Bir Şekilde Kırmızıyla Bittiği İçin Mayıs İçin Sırada Ne var?
Ethereum Fiyat Analizi: Bu, ETH’nin Bu Hafta İzlenecek En Önemli Seviyesi!
Ünlü CEO Bitcoin’in Geleceği Nasıl Şekillendirebileceğini İnceliyor!
Altcoinler, Daha Fazla Faiz Artırımı Korkusuyla Parıltısını Kaybediyor mu?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!