Elon Musk, Twitter’ı Satın Almak İçin Tesla Hissesi Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk, Twitter’ı satın Almak için Tesla hissesi sattı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na(SEC)  yapılan bir başvuruya göre, Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ı satın alabilmek  için Tesla’daki yaklaşık 8,4 milyar dolarlık yatırımını sattı.

Salı ve Çarşamba günü Musk, hisselerinin çoğunu sattı. Son olarak Musk, dün 5.2 milyon adet daha sattık sonra daha fazla TSLA hissesi satmayacağını açıkladı.

Tesla’nın hissesi Salı günü %12 düştü ve satıştan sonra istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Cuma günü, TSLA yüzde 3,9 yükseldi.

Twitter yönetim kurulu, 25 Nisan’da Musk’ın şirketin tüm kontrolü için hisse başına 54.20 dolar (toplam 44 milyar dolar) teklifini kabul etti. Anlaşmanın hala düzenleyiciler tarafından onaylanması gerekiyor.

Wedbush Securities analisti Daniel Ives’e göre Tesla hissedarları Twitter’ın devralınmasının bir sonucu olarak zorluklarla karşılaşabileceğini belirtti.

Şirkette yüzde 17 hisseye sahip olan Musk, şirketin en büyük hissedarı olma ayrıcalığına sahip. Musk daha önce de önemli miktarda hisse senedi satmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Elon Musk, Twitter’ı Satın Almak İçin Tesla Hissesi Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!