Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin son birkaç gündür konsolidasyon aşamasındayken, STEPN ve ApeCoin yükseliş görünümüne sahipti. Son birkaç gün içinde kripto pazarındaki düşüşe rağmen, GMT teknik öneme sahip bir bölgeden sıçramayı başardı.

Dogecoin (DOGE) Analiz

Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan 4

DOGE’nin 0.122’den 0.171’e yükselmesine dayanarak, bir dizi Fibonacci seviyesi (sarı) çizildi. %61.8 ve %78.6 geri çekilme seviyelerinin sırasıyla 0.141 ve 0.133 dolar olduğunu gösterdi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, DOGE bu seviyelerde işlem görüyor ve 0.134 $ destek seviyesinden de bir sıçrama gördü.

Yönlü Hareket Endeksi ilerlemede güçlü bir eğilim göstermedi ve tüm çizgiler 20 işaretinin altındaydı. Bu, konsolidasyon aşamasında Dogecoin ticareti fikrini daha da güçlendirdi. Bollinger Bantları da oynaklığın azaldığını göstermek için fiyat çevresinde sıkıydı.

ApeCoin (APE) Analiz

AnalizDogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan 5

ApeCoin 27,6 dolardan derin bir geri çekilme gördü. Bir kez daha, çizilen Fibonacci düzeltme seviyeleri, fiyatın %78.6 düzeltme seviyesine iyi uyduğunu gösterdi. Ayrıca, 18.6 $, geçen hafta APE’yi reddeden bir seviyeydi ve şimdi destek olarak yeniden test edildi.

A/R çizgisi önceki gün yükseliş trendindeydi ve bu da APE’nin 19$’dan başlayan yükselişinin arkasında güçlü talebin olduğunu gösteriyor. Müthiş Osilatör, APE’nin arkasındaki yükseliş momentumunu bir kez daha belirtmek için sıfır çizgisinin üzerine tırmandı. RSI, daha düşük zaman dilimi momentumunda bir kaymayı belirtmek için nötr 50’nin üzerine de geri döndü.

STEPN (GMT) Analiz

AnalizDogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan 6

GMT, fiyat hareketi söz konusu olduğunda, son birkaç haftadır bir uzay gemisindeydi. Yazma sırasında, 3.4 dolara gerilemenin bir düşüş trendinin başlangıcı değil, sadece bir geri çekilme olduğu görülüyordu.

VPVR aracı, Kontrol Noktası ve Yüksek Değer Alanının sırasıyla 3,2 $ ve 3,84 $ olduğunu gösterdi. Yazma sırasında, GMT 3,97 dolardan işlem görüyordu ve düşüş eğilimi önermek için 3,09 doların altına düşmesi gerekiyor.

OBV, yükselen bir gelişme olan eski bir dirençten sıçradı. Bu, boğaların fiyatları daha yükseğe çıkarabileceğini gösterdi. RSI ayrıca nötr 50’yi destek olarak test etti ve yükselen yükseliş momentumunu göstermek için daha yükseğe tırmandı.

Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan
ApeCoin (APE) Yeni ATH’lere Geçiş Yapıyor ve Balinalar Çılgına mı Dönüyor?
Bitcoin Yatırımcıları Önümüzdeki Ay Bir Boğa Yolculuğu Görecek mi?
Ethereum’un S&P 500 İle Korelasyonu ve ’Tırmanma’ Balina İşlemine İşaret Ediyor…
Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!