NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Bitcoin’in 4 saatlik 200 EMA’dan 42 bin dolardan dönüşü, dünyanın en büyük dijital varlığını 38.000 dolara geri çekti.

Sonuç olarak, daha geniş pazar, NEAR, Monero ve Filecoin’in RSI’sinin aşırı satım işaretine düşmesine neden olan 24 saatlik geri çekilmeler gördü. Artık beklenen bir geri dönüş gerçekleştiğine göre, alıcıların üstün satış gücünü ortadan kaldırmak için işlem hacimlerini artırarak oyunlarını geliştirmeleri gerekiyordu.

Near Protocol (NEAR) Analiz

NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan 4

ATH’yi vurduğundan beri NEAR, değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 24 Şubat’ta birkaç ayın en düşük seviyesine geriledi. Ancak 7,6 dolardaki uzun vadeli taban bu çöküşü destekledi ve trend değiştiren bir boğa rallisini harekete geçirdi.

Bu alım sırasında, altcoin 8 Nisan’da 11 haftanın en yüksek seviyesine doğru koşarken önceki kayıplarını aşırı derecede kurtardı. Böylece, ATH’sini neredeyse eşleştirdikten sonra, satıcılar fiyatı hızla trend çizgisi desteğinin (şimdi direnç) altına çekti. 50 EMA  (camgöbeği)  200 EMA’nın (yeşil) altına düşerse, NEAR önümüzdeki zamanlarda uzun bir düşüş görebilir.

RSI aşırı satım işaretinin küllerinden yükselirken, son iki gün içinde fiyatla yükseliş eğilimi gösterdi. Bu nedenle, 20 EMA’ya yönelik çizelgelerde kısa vadeli bir geri  dönüş  makul.

Monero (XMR) Analiz

AnalizNEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan 5

Kasım ayının en yüksek seviyelerinde 296 dolarlık tavan ile anlaşmaya vardığından beri, XMR ayıları yönü kendi lehlerine çevirdi. Sonuç olarak, fiyat 15 aylık baza doğru 133 dolardan fırladı.  

24 Şubat’ta yıllık en düşük seviyelerine yaklaşırken, XMR bu katta toparlanırken, alıcılar yukarı yönlü (beyaz) bir rallide %118’lik bir büyümeyi kışkırttı. Ancak, 283 dolarlık işareti boğa gücünü azaltan satıcılar, XMR’yi  Bollinger Bantlarının ‘ucuz’ tarafına doğru çekti.

RSI  aşırı satım bölgesinden kademeli büyümesini sürdürdü. NEAR’a benzer şekilde, fiyatla birlikte yükseliş eğilimini işaret etti. Ayrıca, alıcılar, grafiklerde iyi bir karşı koymak için henüz daha yüksek işlem hacimleri oluşturmadılar.

Filecoin (FIL) Analiz

AnalizNEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan 6

Alıcılar, 15 Mart’ta tüm zamanların en düşük seviyesine geriledikten sonra, o ayın sonuna kadar %70’in üzerinde bir toparlanmaya neden oldu. Ancak FIL ayıları, 26 dolarlık dirençten dik bir düşüş başlattıktan sonra oyunlarını hızlandırdı. Bu düşüşle birlikte alt, 27 Nisan’da ayın en düşük seviyesine doğru geriledi.

Son birkaç gün içinde FIL, 4 saatlik zaman diliminde aşağı kanal devalüasyonu (beyaz) gördü. Bu arada,  Süper Trend, satıcılar lehine eğilirken kırmızı bir sinyal vermeye devam etti.

Aşırı satım bölgesinden yükseldikten sonra RSI, 44-50 aralığını test etmeye yöneldi. Dengesinin üzerinde bir kırılma, FIL’in ani direncini 18 dolardan yakalaması için bir toparlanma rotası açabilir.

NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan
Terra (LUNA) 100 Dolara Giderken, Neden Son Birkaç Dolar Kolay Olmayacak!
Dogecoin, Litecoin, Chainlink Fiyat Analizi: 27 Nisan
Cardano 1 Doların Altında Mücadele Ediyor, Sırada Ne Var?
Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!