STEPN fiyatı %38.000 rallinin ardından yeniden rekor kırabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

STEPN, bu hafta dolara karşı güçlü bir değer artışı gösterdi. Kripto paranın “boğa flaması” adlı teknik formasyonu oluşturması olası gözüküyor.

STEPN (GMT), bu hafta dolara karşı güçlü bir değer artışı gösterdi. Kripto paranın “boğa flaması” adlı teknik formasyonu oluşturması olası gözüküyor.

GMT değer artışı potansiyelini koruyor

GMT, hafta başından beri yüzde 30 değer kazandı. Kripto para, bu süre zarfında 3,85 dolarda rekor kırdıktan sonra neredeyse 3 dolara kadar gerilediği bir düzeltme de yaşadı. Bu düzeltmenin alçalan kanal içerisinde yaşanması ise devamında yukarı yönde kırılma görülme olasılığını artırdı.

Çünkü geleneksel analistler, güçlü rallileri izleyen dar aralıktaki fiyat düzeltmelerini yükseliş devamı formasyonları olarak değerlendiriyor. Bu nedenle aşağıdaki GMT grafiğinde de görülen boğa flaması formasyonu, kripto parayı önümüzdeki haftalarda üst seviyelere taşıyabilir.

GMT/USD paritesinin boğa flaması formasyonunu gösteren 4 saatlik fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Boğa flaması formasyonlarında, genellikle kırılma noktasından itibaren önceki yükseliş trendinin uzunluğuna denk bir değer artışı beklenir. Bu teknik GMT grafiğine uygulandığında ise, kripto paranın mevcut kurun yüzde 65 üzerine, yani 5 dolara yükselebileceği görülebiliyor.

Boğa flamaları, deneyimli analistt Thomas Bulkowski’ye göre yukarı yönde hedeflerine ulaşma konusunda yüzde 64 başarı oranına sahip.

GMT, son destek çizgisi olan boğa flamasının alt trend çizgisinin gerisine düşmesi halinde ise 2 dolara doğru gerileme riskini artıracaktır.

Burada belirtilen fikir ve görüşler yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar vermeden önce kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
STEPN fiyatı %38.000 rallinin ardından yeniden rekor kırabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!