Alex Saunders sosyal medyaya özür metniyle geri döndü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nuggets News Kurucusu ve kripto influencer’ı Alex Saunders, geçtiğimiz yıl patlak veren tartışmalardan aylar sonra tartışmaya yol açan nedenlerden ve olayı ele alış şeklinden dolayı özür diledi.

Nuggets News Kurucusu ve kripto influencer’ı Alex Saunders, geçtiğimiz yıl patlak veren tartışmalardan aylar sonra tartışmaya yol açan nedenlerden ve olayı ele alış şeklinden dolayı özür diledi.

Saunders, 2021’de krediler ve yatırım fonlarını ödemediği iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Olaydan etkilenen kişiler, Saunders’ın kendilerine Bitcoin (BTC) borcu olduğunu iddia etti. Araştırma için harekete geçen Avustralyalı medya oluşumları, influencer’ın toplamda 7 milyon dolar borcu olduğu bilgisine ulaştı.

Ziv Himmelfarb, Nuggets News CEO’suna ödenmemiş borçlar nedeniyle 350 bin dolarlık dava açtı. Saunders cevap vermezken, gıyabi hükümde yatırımcının zararlarını karşılamasına karar verildi.

Alex Saunders kanalında konuşuyor. Kaynak: Nuggets News YouTube

Influencer, Decentraland’de beklenen bir projeyi başlatmaması nedeniyle de eleştirilerin odağı olmuştu. Saunders, platformda sanal genel merkezler başlatmak için para toplamış, fakat daha sonra sanal merkezi inşa edecek stüdyo için ödeme yapmadığı ortaya çıkmıştı.

Nuggets News kurucusu, Twitter’da paylaştığı açıklamasında borçlarının çoğunu ödediğini, kalanını da ödeme aşamasında olduğunu iddia etti. Influencer, doğru düzgün düşünemediğini ve işleri pek de iyi ele alamadığını kabul etti.

Saunders’ın özrü herkesi inandıramadı. Gönderiyi yanıtlayan Jexxa adlı kullanıcı, Saunders’ın “kıvırdığını” ve kendisine güvenen takipçilerine ne yaptığının gayet farkında olduğunu söyledi.

While I feel for anyone with mental health issues, this is just a cop out. You knew very well what you were doing to your trusting followers and their funds. Second last paragraph, straight back to shilling… things never change.

— Jexxa – mind your own keys (@j_jexxa) April 22, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Alex Saunders sosyal medyaya özür metniyle geri döndü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!