22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) Analiz

Analizlerde ETH’nin yükselmeye hazır göründüğü umutlu bir haftaya rağmen, fiyat hareketi Perşembe günü hızla geri döndü ve ETH’yi 2,980 dolardan ana desteğe geri getirdi. 3.160 dolarlık kilit direnç yerinde kalmaya devam ediyor ve ETH son yedi günü fiyatta önemli bir değişiklik olmadan kapattı.

Kripto para birimi, Nisan ayı başlarında belirlenen kilit seviyeler arasında bir aralıkta işlem görüyor. Şu anda gerçekleşen konsolidasyon, piyasa güçleri dengeyi kaybettiğinde muhtemelen önemli bir kırılmaya yol açacaktır. Göstergeler ayrıca net bir trend olmaması nedeniyle karışık sinyaller veriyor.

İleriye bakıldığında, ETH, özellikle hacmin genellikle düşük olduğu hafta sonu boyunca yükselmeye devam edebilir. Bu fiyat hareketinde önemli bir değişiklik için en olası aday önümüzdeki Pazartesi olacak. Haftanın bu günü son zamanlarda oldukça hareketli geçti (ETH’nin neredeyse %8 düştüğü 11 Nisan fiyat hareketine bakın).

22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon 6

Ripple (XRP) Analiz

XRP, fiyatın şu anda ana destek seviyesine 0.70$’dan yaklaştığı geniş bir aralıkta bir düşüş trendinde bulunuyor. Fiyatı bu seviyeye en son ulaştığında, alıcılar acele edip XRP’yi çok daha yükseğe itti. Ne yazık ki boğalar için, Nisan ayında herhangi bir ralli girişimi satıcılar tarafından tersine çevrildi. Bu, XRP’nin fiyatının da son yedi günü önemli bir değişiklik olmadan kapatmasına neden oldu.

Fiyat hareketini kontrol eden ayılar ile direnç seviyeleri 0,79 ABD Doları ve 0,86 ABD Doları olarak bulundu. XRP’nin devam eden düşüş trendini durdurması pek olası değil ve önümüzdeki haftadaki en büyük testi kilit destek seviyesinde bulunacak.

Günlük zaman dilimindeki MACD’nin dün tekrar negatife döndüğü göz önüne alındığında, XRP için önyargı şu anda düşüşte. Bununla birlikte, fiyatın bunu doğrulamak için temel desteğin altına düşmesi gerekiyor. Bu fiyat hareketini göz önünde bulundurarak önümüzdeki hafta belirleyici olacak.

Analiz22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon 7

Cardano (ADA) Analiz

Alıcılar, ADA’nın fiyatını 1 doların üzerine döndürmeyi bir kez daha başaramadı ve son yedi günü %2’lik bir kayıpla kırmızıyla kapattı. Kilit destek 0,79 ABD dolarında bulunur ve fiyat bu seviyeyi tekrar test etmek için net bir yolda görünür. Direnç 1 dolarda bulunuyor.

12 saatlik zaman diliminde, MACD aşağı doğru kıvrılıyor ve alıcılar ADA’ya geri dönmezse muhtemelen düşüş eğilimi görülüyor. Günlük zaman dilimi RSI, 50 puanın altında ve açık bir düşüş eğilimini vurguluyor.

Geleceğe bakıldığında, ADA’nın alıcıları olası bir fiyat düşüşüne hazırlanmalı ve ana destek seviyesi, ayıların saldırıya geri dönmesi durumunda ana savunma hattı olacaktır. Boğalar ADA’yı 1 doların üzerine geri getiremeyecek kadar uzun, ayılar üstün olmaya devam edecek.

Analiz22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon 8

LUNA Analiz

LUNA, geçtiğimiz hafta, son yedi gün içinde %15’lik bir fiyat artışıyla üç haneli bir değerlemeye dönmek için büyük bir girişimde bulundu. Ancak, ayılar bu fiyat hareketini 99,43 dolardan (Binance) durdurdu. 100 dolar, alıcılar bunun üzerine çıkamadığı sürece kilit bir direnç olarak hareket etmeye devam edecek.

Luna, bu son ralli için önemli bir pivot seviyesi olarak hareket eden 78 dolarda güçlü bir desteğe sahip. Luna için en büyük zorluk, yükseliş momentumunu sürdürmek ve ATH seviyesine tekrar meydan okumaya çalışmak. Herhangi bir zayıflık, şu anda kripto piyasasına hakim görünen ayılar tarafından hızla aktifleştirilecektir.

Bugün, MACD de günlük zaman diliminde yükseliş eğilimi yaptı, ancak diğer altcoinler (XRP) de benzer bir fiyat hareketi yaşadığı için bu tür hareketlere zaman vermek en iyisi ancak daha sonra tersine çevirmek için. Luna üç haneli bir fiyatı sürdürebilirse, bu gelecekteki bir ralli için çok ihtiyaç duyulan güveni getirecektir.

Analiz22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon 9

Polygon (MATIC) Analiz

MATIC için fiyat hareketi günlük zaman diliminde yükseliş gösteriyor ve bugün MACD geçişi olumlu. LUNA’nın aksine, MATIC’in rallisi daha yeni başlıyor gibi görünüyor ve en büyük engel 1.5 dolarlık kilit direnç. Şimdiye kadar, bu kripto para birimi son yedi gün içinde iyi bir performans sergiledi ve fiyatı %5,6 arttı.

Kritik destek 1,33$ bulundu ve bu seviye zaten iki kez yeniden teyit edildi ve alıcılara MATIC’in fiyatını yükseltmeleri için güven verdi. Bununla birlikte, kilit direnç henüz kırılmış değil ve alıcılar ne kadar uzun sürerse, satıcıların bu tür bir harekete karşı koyması o kadar uzun sürecek.

İleriye bakıldığında, MATIC, 1,5 dolar seviyesini desteğe dönüştürmek ve fiyatı önemli bir ralliye taşımak için harika bir fırsata sahip. Bunun olması için alıcıların fiyatı yakında bu seviyenin üzerine taşıması gerekiyor.

Analiz22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon 10

22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon
Cardano Fiyat Analizi: ADA 1 Dolarda Kilit Dirençle Karşılaşıyor, Sırada Ne Var?
ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan
DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!
PancakeSwap, WAVES, IOTA Fiyat Analizi: 20 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için 22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!