Son Düşüşü Bilen Analist: Bitcoin Bu Seviyelere Gidiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto para birimi stratejisti ve traderı, Bitcoin (BTC)’in yükseliş ivmesini koruyamamasına rağmen BTC’de hala yükselişte olduğunu söylüyor. Ayrıca bir balinanın alım emirlerine dikkat çekiyor. İşte Credible Crypto’nun piyasa değeri ile en büyük kripto para birimine yönelik yorumları…

Credible Crypto: Bitcoin için hiçbir şey değişmedi

Credible ismiyle tanınan analist, 323.100 Twitter takipçisine, son fiyat hareketinin hafta içi “gürültüsü” olarak kabul edilebileceğini belirterek Bitcoin için “hiçbir şeyin değişmediğini” söylüyor. Analist, düşüş yaşamasıyla gündeme gelen BTC için aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Hiçbir şey değişmedi. Sondan 2’ye kadar olan yeşil ve son kırmızı daire, haftalık seviyemizin üstündeki/altındaki hafta içi hareketin örnekleridir, ancak teyit etmek için bir kapanış olmadan hiçbir şey ifade etmez. Mavi seviyenin altına doğru inilirse görüşümü değiştirebilirim, ama şimdilik bunun için bir sebep yok.

Analist: Boğaların harekete geçmesi gerek

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere 1 Nisan’da Bitcoin 47.000 dolara yakın işlem görürken Credible, rallisine devam etmeden önce 40.000 dolara geri çekileceğini tahmin etmişti. Kripto stratejisti, geçtiğimiz gün BTC’nin 39.788 dolara düşmesi nedeniyle, Bitcoin boğalarının herhangi bir ivmeyi sürdürmek için yakında bir hamle yapması gerektiğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Haftalık mum bizim haftalık seviyemizde kapandı, bu nedenle seviye kapanış bazında tutuldu, ancak fazla bir yükseliş tepkisi görmedi ve şu anda aşağıda işlem görüyor. Kısa/orta vadeli yükselişi sürdürmek için 38-39 bin dolar arasında sıçramalı ve bir sonraki kapanış için haftalık bölgenin üzerine çıkmalı.

Credible, teknik analizine ek olarak borsalardaki emir defterlerini de yakından takip ediyor. Bu ayın başlarında, kripto analisti, büyük bir yatırımcının, yani bir balinanın 40.000 ila 44.000 dolar arasında büyük satın alma siparişleri verdiğini söyledi. Credible şimdi, cebi derin yatırımcının tüm emirlerinin dolduğunu ve ufukta bir ralli olabileceğini öne sürüyor.  Analist, bu konuya yönelik “Tüm teklifler doldu” yorumunu yapıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Son Düşüşü Bilen Analist: Bitcoin Bu Seviyelere Gidiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!