Luna Foundation, 100 Milyon Dolarlık Bitcoin Satın Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LUNA Foundation Guard, sık sık Bitcoin (BTC) alımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard (LFG),  geride bıraktığımız hafta sonunda 173 milyon dolar değerinde daha Bitcoin (BTC) satın aldı. Böylece Terra’nın arkasındaki vakıf olan Luna, elinde tuttuğu Bitcoin miktarını 40 bine yaklaştırmıştı. Bu kez Luna Foundation bir Bitcoin alımı daha gerçekleştirdi.

Luna Foundation’ın Elinde Tuttuğu Bitcoin Miktarı 42 bin 406 BTC’ye Çıktı

LUNA Foundation Guard, bugün 100.6 milyon dolar değerinde 2.508,94 BTC satın aldı. LUNA Foundation Guard’ın sahip olduğu toplam Bitcoin sayısı 42.406,92’ye yani 1.7 milyar dolara yükselmiş oldu.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) 40.000 Doların Altına Kadar Geriledi

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz hafta boyunca, Luna Foundation Guard bir dizi kripto para satın alımı gerçekleştirdi. Bunlara örnek verecek olursak vakıf, 6 Nisan’da 230 milyon dolar Bitcoin ve 8 Nisan’da ise 200 milyon dolar değerinde AVAX satın aldığını duyurmuştu.

Son olarak lider kripto para biriminin haberin yazımı esnasındaki son durumuna bir göz atalım. Bitcoin (BTC) Coingecko verilerine göre 40.021 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Luna Foundation, 100 Milyon Dolarlık Bitcoin Satın Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!