Shiba Inu (SHIB) Balinalarının Sayısı Yeniden Yükselişte

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü son dönemde oldukça kritik bir dönemde geçiyor. Öyle ki bir taraftan düzenleyicilerin kriptolar üzerindeki baskısı artarken, diğer taraftan şirketler kriptoları kabul ediyor ve Blockchain sektörüne önemli yatırımlar yapıyor. Buna ek olarak kripto balinaları ise yatırım araçlarını özenle seçmeye devam ediyorlar. Son olarak zincir üstü verilere göre Balinalar yeniden Shiba Inu’ya (SHIB) yönelenmiş durumda.

Shiba Inu (SHIB) Balinalarının Sayısı ve Varlıkları Artıyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, SHIB bir kez daha Ethereum’dan sonra en iyi ETH balinalarının en büyük holdingi olarak geri dönmüş durumda. Hatırlarsanız bu pozisyon daha önce bir süredir FTT (FTX Token) tarafından işgal edilmişti.

İlginizi çekebilir: Son 24 Saatte 1.3 Milyar Shiba Inu (SHIB) Yakıldı

Bu, Shiba Inu’nun şu anda en popüler ikinci madeni para olan Ethereum’dan sonra bu balinaların en büyük yatırımı olduğu anlamına geliyor. WhaleStats, ilk 1000 ETH cüzdanının elinde tuttuğu toplam SHIB miktarının 1.459.250.776 dolar değerinde olduğunu gösteriyor. En büyük ikinci yatırım olan FTT’ye gelince, şu an için bu en iyi balinaların değeri 1.215.547.517 dolar seviyesinde.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Shiba Inu (SHIB) Balinalarının Sayısı Yeniden Yükselişte
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!