Canaan, Bitcoin Madencilik Makinesini Tanıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Miami Bitcoin Konferansı yapıldı. Bu konferansta kripto sektörüne dair birçok önemli gelişme yaşandı. Bu önemli gelişmelerden bir tanesi de Canaan‘ın yeni Bitcoin Madencilik makinesinin tanıtması oldu.

Canaan, Bitcoin Madencilik Makinesi Avalon 1266’yı Piyasaya Sürdü

Canaan, Miami Bitcoin Konferansında 35J/T enerji verimliliği oranı ve 100T hashrate ile yeni bir Bitcoin madencilik makinesi Avalon 1266’yı piyasaya sürdü.

İlginizi çekebilir: Avrupa Birliği, Rusların Kripto Yatırımlarına Sınırlama Getirdi

Söz konusu olan bu yeni Bitcoin madencilik makinesi Bitmain’in sıvı soğutmalı olmayan madencileriyle karşılaştırıldığında, Canaan’ın yeni modeli S19 (95 TH/s, 34.5 J/T) ve S19 pro (110 TH/s 29,5 J/T) arasında kalıyor. Bitmain’in en yeni teklifi ise Antminer S19 XP Hyd. Bununla birlikte, sıvı soğutma teknolojisi ile 20,8 J/T verimlilikte 255 TH/s bilgi işlem gücüne sahip.

Canaan Kıdemli Başkan Yardımcısı Edward Lu, yeni madencilik makinesinin değer önerisinin dayanıklılığı olduğunu söyledi:

Makinelerimizi alırsanız ömür boyu kullanabilirsiniz. Makinenizi her yıl değiştirmenize veya değiştirmenize gerek yok. İyi bir madenci, yalnızca uzun sevkiyat yolculuklarına değil, aynı zamanda konuşlandırılacağı çeşitli çalışma ortamlarına da dayanmalıdır.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Canaan, Bitcoin Madencilik Makinesini Tanıttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!