VeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

0.07$-0.08$ aralığı arasında geçen bir haftalık sıkı aşamadan sonra VeChain (VET) volatil bir kırılma gördü. Son iki günde değerinin yaklaşık %20’sini kaybetti.

Şimdi, 0.06$ desteğinden toparlanma sürecinde VET, trend çizgisi desteğinin (beyaz) olası bir yeniden testinden önce 20 EMA’sında (kırmızı) bir engelle karşılaşabilir. Boğalar, yükseltilmiş hacimlerde bu canlanmayı güçlendirmedikçe, 0,07 $ bölgesinin üzerinde bir ralliyi sürdürmek zor olabilir.

VeChain 4 Saatlik Grafik

VeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz 3

Ocak ayı sonunda 11 ayın en düşük seviyesine indikten sonra, VeChain boğaları nihayet uzun vadeli düşüş rallisini devirmelerine yardımcı olan kayıp zeminlerini buldular. 0.04$ seviyesinden çıkar çıkmaz, alt %80’in üzerinde bir sıçrama gördü.

Ayrıca, bu yükseliş alıcılara fiyatı 200 EMA’nın (yeşil) üzerinde dalgalı tutmak için yeterli itme gücü verdi. Mevcut senaryoda, fiyat üç haftadan fazla bir süredir acil eğilim çizgisi desteğini zorunlu kılıyor. Ayrıca, son düşüşle birlikte Bollinger Bantları (BB) yüksek oynaklık aşamasını teyit etmek için genişledi. 

En iyi durum sonucu, VET’in üç haftalık trend çizgisi desteğinden geri sıçradıktan sonra BB’nin üst bandını test etme tarihsel eğilimini tekrarlaması olacaktır. Ancak 20 EMA’nın 50 EMA’nın altına düşmesiyle, ayılar, alt birimin 0,08 $ işaretine doğru canlanmasında bir engel teşkil edecekti.

Herhangi bir geri çekilme, muhtemelen trend çizgisi desteğinde bir temel bulacaktır. Bu desteğin altında bir kapanış, herhangi bir yükseliş dirilişinden önce 200 EMA’nın yeniden test edilmesine yol açabilir.

Gerekçe

VeChainVeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz 4

RSI, 4 saatlik grafikte 22 Ocak’tan bu yana 25 seviyesine dokunmamıştı. Bu noktadan itibaren olası bir toparlanma, 38 puanda bir engelle karşılaştı. Bunun üzerinde bir kapanış, 44-47 aralığında bir konsolidasyon aşamasına girme şansı doğurabilir.

MACD histogramı bazı canlanma işaretleri yansıtıyordu, ancak çizgileri hala sıfır çizgisinin altında sallanıyordu. Böylece, ayılar kısa vadeli hareketlerde avantajlı olabilir.

Çözüm

200 EMA ile 0,06 ABD doları desteği arasındaki birleşme göz önüne alındığında, VeChain, BB’nin alt bandından geri döndü. 

Devam eden bir toparlanma, 0,06-0,07 ABD Doları aralığında bir sıkıştırma aşamasına girmeden önce 20 EMA’da bir engelle karşılaşabilir. Boğaların, mevcut akışı kendi lehlerine değiştirmek için kısa vadeli EMA’ları devirmeleri gerekiyordu.

VeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz
Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Luna Fiyat Analizi: LUNA Günlük % 6 Düşüşle Aşağı Yönde Eğilim Gösteriyor!
XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler!
MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için VeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
VeChain: Bir Pozisyona Girmeden Önce Yatırımcılar İçin Kılavuz
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!