Startsup.watch Kurucusu Serkan Ünsal, Cointelegraph Türkiye’nin sorularını yanıtladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Startsup.watch Kurucusu Serkan Ünsal, Cointelegraph Türkiye’nin sorularını yanıtladı.

Ünsal, 3 Kasım’da Portekiz’in Lizbon şehrinde gerçekleştirilen Web Summit etkinliğinde Cointelegraph Türkiye Yönetici Editörü Hazal Orta ile konuştu. Ünsal, etkinlik için Türkiye ekosistemini anlatan bir rapor yazıldığını ve gelen ziyaretçiler ile paylaşıldığını aktardı.

Türk oyun sektörünün son yıllardaki gelişimine değinen Ünsal, Türkiye’nin Avrupa’da İngiltere’den sonra en çok oyun stüdyosu bulunan ikinci ülke konumunda olduğunu söyledi. Ünsal’a göre, etkinliğe katılan Türk oyun girişimleri, ziyaretçilerden yoğun bir ilgi gördü. 

Serkan Ünsal, röportajda blockchain teknolojisi ve oynayarak kazan (play-to-earn, P2E) modelinin oyun sektörüne etkisini yorumladı. Ünsal, bu alan üzerine de bir rapor yazdıklarını açıkladı.

Startsup.watch kurucusu, Türkiye’de blockchain ve Web3 alanında yatırımların geçici bir heyecan olmadığını, bir trende dönüştüğünü aktardı. İş adamı, söz konusu alanlara yapılacak yatırımların önümüzdeki dönemde artacağını öngörüyor.

Röportajın tamamını Cointelegraph Türkiye’nin resmi YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Startsup.watch Kurucusu Serkan Ünsal, Cointelegraph Türkiye’nin sorularını yanıtladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!