Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) yatırımcılarını ne bekliyor? – Teknik Analiz 2.6

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasada düşüş devam ederken en büyük altcoin seçeneklerinden olan DOT ve AVAX fiyatları ne olacak? Analist değerlendirdi.

Bitcoin (BTC) fiyatı kısa süreliğine 30.000 dolara tutunmaya çalışırken piyasa genelinde gerileme söz konusu.

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre, Solana (SOL) ağında yaşanan kesinti nedeniyle fiyat çakılırken Optimism ağındaki airdrop etkinliği OP fiyatını aşağı çekti.

Bu gelişmeler yaşanırken, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında yer alan Avalanche ve Polkadot blockchain ağlarının yerel tokenleri olan AVAX ve DOT fiyatlarının nereye gideceği merak ediliyor. Cointelegraph analisti bu iki altcoin fiyatını masaya yatırdı.

DOT/USDT – Polkadot teknik analiz

Polkadot (DOT) fiyatı, 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) (10,41 dolar) değerinde dirençle karşılaştı, ancak boğalar fiyatın 10 doların altında kalmaması için direnmeyi sürdürüyor. Fiyatın 10 doların üzerinde kalması, düşük seviyelerde güçlü talep olduğunu gösterecek.

DOT/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarır ve günlük kapanış elde ederse, DOT/USDT paritesi 12 dolara yükselebilir. Bu seviyede engelle karşılaşılması muhtemel, ancak aşılırsa yükseliş 14 dolardaki güçlü dirence kadar devam edebilir.

Bu varsayımın aksine fiyat 10 doların altında kalmayı sürürse, düşüşün 8 dolardaki güçlü desteğe kadar uzaması mümkün. Bu destekten güçlü bir sıçrama, paritenin bir süre için 8 ila 12 dolar arasındaki koridorda ilerleyeceğini düşündürecektir.

AVAX/USDT – Avalanche fiyat analizi

Avalanche (AVAX) fiyatı, 31 Mayıs’ta düşüş trendi çizgisinden geri döndü ve bu durum, ayıların bu bölgeyi güçlü biçimde savunmaya devam ettiklerini gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 23,51 ila 21,35 dolar arasındaki güçlü destek bölgesinin altına çekmeye çalışacak.

AVAX/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Başarılı olurlarsa AVAX/USDT paritesi, düşüş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcına işaret edecek azalan üçgen modeli oluşturacak. Parite daha sonra 20 dolara düşebilir.

Aşağı yönelen 20 günlük EMA (30,41 dolar) ayıları güç sağlasa da, göreceli güç endeksindeki (RSI) pozitif ayrışma, düşüş momentumunun zayıflayabileceğini gösteriyor. Fiyat mevcut seviyeden yükselir ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, alım devam edebilir. Boğalar daha sonra pariteyi 38 dolara çıkarmaya çalışacak.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) yatırımcılarını ne bekliyor? – Teknik Analiz 2.6
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!