Ethereum Kurucu Ortağından ABD’li Borsaya 22 Bin ETH Transferi: Yine Mi Satacak?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum kurucu ortağı Jeffrey Wilcke, kripto para borsası Kraken’e 41,1 milyon dolar değerinde 22 bin Ethereum (ETH) transfer etti.

On-chain araştırmacıları 5 Haziran tarihinde, Wilcke’nin yaklaşık 2,5 yıl aradan sonra Kraken’e 41,1 milyon dolar değerinde 22 bin Ethereum transfer ettiğini aktardı.

Kurucu ortağın önceki işleminin üzerinden yaklaşık 29 ay geçtiğine dikkat çekilirken önceki işlemi 2021 yılının Ocak ayında geçekleştirdiği ve 15.000 ETH aktardığı hatırlatıldı. Wilcke’nin ilgili transferi de Kraken’e yapmıştı ve transferinden kısa bir süre sonra 1.180 dolar seviyelerinde işlem gören Ethereum 4.815 dolar seviyesine kadar yükselmişti.

Wilcke’nin varlıkları çok yüksek ihtimalle satış yapmak için transfer ettiği öne sürüldü. Ancak kurucunun aktardığı varlıkları teminat olarak kullanıyor olabileceği de iddia edildi.

Ethereum kurucusu, 2019 yılında güncel değeri 171 milyon dolar eden 92.000 ETH’yi Kraken’e göndererek satış gerçekleştirmişti. Wilcke, elde ettiği geliri o dönemlerde üzerinde çalıştığı bir oyun projesi için kullanacağını söylemişti.

Veriler, Wilcke’nin cüzdanında mevcut durumda 280 milyon dolar değerinde 150.038 ETH daha bulunduğunu ortaya koydu.

Ethereum Kurucu Ortağından ABD’li Borsaya 22 Bin ETH Transferi: Yine Mi Satacak? isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucu Ortağından ABD’li Borsaya 22 Bin ETH Transferi: Yine Mi Satacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!