ABD’li Dev Bitcoin Madencisinden Rekor: Mayıs Ayında 1.245 BTC Üretti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli Bitcoin madencisi Marathon, mayıs ayı içerisinde 33,5 milyon dolar değerinde 1.245 Bitcoin (BTC) üreterek yeni imza bir rekora imza attı.

Marathon 2 Haziran tarihinde yayınladığı basın duyurusunda, mayıs ayında nisan ayına göre Bitcoin üretimini %77 artırarak 33,5 milyon dolar değerinde 1.245 Bitcoin’e çıkardığını aktardı.

Şirket CEO’su Fred Thiel, mayıs ayında geçtiğimiz yılın aynı zaman aralığına göre üretiminin %366 artış gösterdiğini kaydederken yükselen üretim oranlarını Ordinals olarak bilinen Bitcoin tabanlı NFT’lerin ortaya çıkışına bağladı. Verilere göre mayıs ayı içerisinde Marathon’un ürettiği Bitcoin’lerin %11,8’ini işlem ücretleri oluşturdu. Ayrıca artan işlem gücü kapasitesi de Marathon’un karlılığındaki faktörlerden biri oldu.

Sene başından bu yana toplamda 111,4 milyon dolar değerinde 4.141 BTC üreten şirketin bilançosunda 330,2 milyon dolar değerinde 12.259 BTC bulundurduğuna dikkat çekildi. Ayrıca 97,3 milyon dolar değerinde nakit ve nakit benzeri varlık da Marathon’un bilançosunda bulunan varlıklar arasında yer aldı.

Mayıs ayı boyunca 14,9 milyon dolar değerinde 554 BTC sattığını açıklayan şirket ileride hazine ve operasyon yönetimleri için yeni satışlar gerçekleştirmeyi planladığını da belirtti.

ABD’li Dev Bitcoin Madencisinden Rekor: Mayıs Ayında 1.245 BTC Üretti! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Dev Bitcoin Madencisinden Rekor: Mayıs Ayında 1.245 BTC Üretti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!