Büyük Bitcoin Destekçisinden Ethereum Yorumu: Dünya Çapında Lider!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erken dönem Bitcoin (BTC) yatırımcısı Roger Ver, Ethereum’un (ETH) kripto para ekosistemi için kritik konumuna dair açıklamalarda bulundu.

Roger Ver, Ethereum hakkında dikkat çeken ve övgü dolu ifadelerde bulundu. Show Me The Crypto podcast’inin 30 Mayıs tarihli bir bölümünde açıklamalarda bulunan Roger Ver, Ethereum’un dünya çapında kripto para sektörünün lideri olduğunu öne sürdü.

Özellikle Ethereum’un farklı ağlar ve katmanlarla uyum içerisinde çalışma yeteneğini vurgulayan Ver, ekosisteme yeni yatırımcı çekme ve benimsenme konusunda Ethereum ve ERC-20 protokolünün şu anda başı çektiğini ifade etti:

Ethereum, Bitcoin’e kıyasla en büyük piyasa değerine sahip olmasa da dünya çapında benimsenme açısından Ethereum’un en önde olduğunu düşünüyorum.

Ver ayrıca Ethereum’un, blockchain’lerin sadece para birimi ya da değer saklama aracı olarak kullanılmasını fikrinden uzaklaştırdığını ve sağlam bir şekilde yerinde durduğunu dile getirdi.

Özellikle ölçeklendirme konusunda yaşanan iç savaş ve bunun Ethereum’un ortaya çıkarması üzerine ifadelerde bulunan Ver, böyle bir iç gerginlik yaşanmasa tüm bu protokollerin Bitcoin üzerine inşa edileceğini hatırlattı. Yenilikçi ortamların yapıcı kaoslardan doğduğunu ve nihayetinde parlamanın kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Ethereum’un dinamik bir şekilde gelişen ve çeşitlenen zengin yapısına atıfta bulunan Ver, Bitcoin’in çekirdek geliştiricilerinin Vitalik Buterin karşıtı tutumlarının tüm bu büyüme sürecini beklenmedik şekilde hızlandırdığını hatırlattı:

Yaşanan ölçeklendirme iç savaşı olmasaydı tüm bunlar Bitcoin’in üzerine inşa edilecekti. Bu Bitcoin çekirdek geliştiricileri Vitalik’ten nefret ediyor ve temelde onu Ethereum’u yaratması için projeden uzaklaştırdılar ve bunun için ona daha fazla güç verdiler.

Büyük Bitcoin Destekçisinden Ethereum Yorumu: Dünya Çapında Lider! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Büyük Bitcoin Destekçisinden Ethereum Yorumu: Dünya Çapında Lider!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!