Ethereum Yükselişi Bir Balinayı Harekete Geçirdi: Binance’e 44 Milyonluk Transfer!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Ethereum balinası dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e 44 milyon dolar değerinde ETH transfer etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan verilere göre aktif olarak faaliyet gösteren bir balina, 29 Mayıs Pazartesi günü Binance’e yaklaşık 44 milyon dolar değerinde 23.080 ETH aktardı.

Piyasa analistleri fiyatların yükselmeye başladığı süreçte yapılan bu işlemi bir satış hamlesi olarak yorumladı. Habere konu olan “0xb154” cüzdan adresli bu balina söz konusu ETH’leri geçtiğimiz süreçte Binance üzerinden 1.800 dolar ortalama maliyet ile 3 işlemde çekmişti. İşlemler sırasıyla 1.770 dolar seviyesinden 8.900 ETH, 1.810 dolar seviyesinden 8.500 ETH ve 1.820 dolar seviyesinden 5.685 ETH olarak gerçekleştirilmişti.

Balinanın cüzdanında halihazırda hala yaklaşık 53 bin dolar değerinde 27,7 ETH ve yaklaşık 13 bin dolar değerinde 39 milyon 135 bin Turbo (TURBO) bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,2 yükselen Ethereum, yazım esnasında 1.904 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Yükselişi Bir Balinayı Harekete Geçirdi: Binance’e 44 Milyonluk Transfer! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Yükselişi Bir Balinayı Harekete Geçirdi: Binance’e 44 Milyonluk Transfer!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!