Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomistten Şaşırtıcı Paylaşım: Bitcoin’e Mi Yöneliyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan altın destekçisi Peter Schiff, Bitcoin ağında NFT çıkartmasının ardından gündeme geldi.

Peter Schiff, Market Price takma adlı sanatçıyla ortak bir NFT projesini hayata geçirdi. Bitcoin ağındaki Ordinals teknolojisinden faydalanan NFT koleksiyonunun Schiff tarafından tanıtılması topluluğun dikkatini çekti. Yıllardır Bitcoin karşıtı söylemlerde bulunan Schiff’in böyle bir projeyi paylaşması, hesabının ele geçirilmiş olabileceği ihtimalini bile akıllara getirdi.

“GOLDEN TRIUMPH” adlı NFT koleksiyonu 50 parçadan oluşuyor ve her eserin somut olarak çizilmiş bir tablo halinde karşılığını bulunuyor. Eserler açık artırma usulü satılacak ve satış işlemi 9 Haziran günü gerçekleşecek.

Schiff’in beklenmedik bir şekilde Bitcoin ağında NFT işine girmesine elbette birçok sosyal medya kullanıcısından ilginç yorumlar geldi. Kullanıcılardan birisi “Yani Bitcoin’in bir değeri yok ama Bitcoin ağında altın NFT’si çıkarınca bu değerli oluyor öyle mi?” sorusunu yöneltti ve Schiff net bir şekilde “Doğru” yanıtını verdi.

Birçok kullanıcı tarafından “Aramıza hoş geldin” şeklinde yapılan yoruma “Hayır, henüz gelmedim.” şeklinde dönüş yapan Schiff, cevaplarında şu ayrıntılara yer verdi:

Hayır, henüz bu topluluğa dahil değilim. Ancak bu NFT koleksiyonu sayesinde en kararlı Bitcoin eleştirmenlerinden birini anma şansına sahipsiniz. Eğer Bitcoin hakkında yanılıyorsam söz konusu orijinal baskılar bir gün çok değerli olabilir.

Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomistten Şaşırtıcı Paylaşım: Bitcoin’e Mi Yöneliyor? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomistten Şaşırtıcı Paylaşım: Bitcoin’e Mi Yöneliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!