Ralph Lauren Yeni Mağazası ile Bitcoin ve Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli dünyanın en büyük lüks moda markalarından Ralph Lauren, Miami’de açtığı yeni mağazasında kripto para ile ödeme kabul edeceğini açıkladı.

Ralph Lauren yakın tarihli bir basın açıklamasında, şirketin Miami’de açılan yeni mağazasında Bitpay ile yaptığı partnerlik anlaşması kapsamında müşterilerin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) ile ödeme yapabileceğini duyurdu.

Ralph Lauren, kripto para ödemelerine ek olarak web3 topluluğu Poolsuite ortaklık kurarak markanın son Los Angeles defilesinden esinlenen bir NFT koleksiyonu piyasaya süreceğini açıkladı.

Poolsuite’in Grand Leisure NFT koleksiyonunun 3.000 üyesinin tamamına hediye edilecek koleksiyonun adı Ralph Lauren x Poolsuite NFT olarak belirlendi. Ayrıca NFT sahiplerinin nisan ayı sonunda Miami sahilindeki özel bir malikanede yapılacak olan lansman partisine erişim hakkı kazanacağı aktarıldı.

Ralph Lauren Marka ve İnovasyon Direktörü David Lauren, bu mağazanın kripto para ekosistemini keşfetmelerine olanak sağlarken aynı zamanda konu hakkında daha fazla analiz yapabilmeleri için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Web3 alanında daha fazla faaliyet göstermeyi planladıklarını ima eden direktör, yol haritalarının ilk aşamalarında olduklarını ve metaverseteki geçmiş temas noktalarını geliştirmek için heyecan verici fırsatlar gördüklerini belirtti.

Yakın geçmişte popüler oyunlar Roblox ve Fortnite ile dijital giyim koleksiyonları yayınlamış olan marka, metaverse ile benzer vizyonlara sahip olduklarını belirterek genç tüketicilerle bağlantı kurmanın yeni yollarını aradığını ifade etmişti.

Ralph Lauren Yeni Mağazası ile Bitcoin ve Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ralph Lauren Yeni Mağazası ile Bitcoin ve Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!