Devasa Bitcoin ve Ethereum Opsiyonlarının Vadesi Doluyor: Volatilite Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son veriler, yaklaşık 7,2 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) ve Etherum (ETH) opsiyonunun vadesinin dolmak üzere olduğunu ortaya koydu.

Kripto opsiyon analitik platformu Greeks 30 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 31 Mart itibariyle toplamda 4,1 milyar dolar değerinde 141 bin BTC ve 3,1 milyar dolar değerinde 1,7 milyon ETH opsiyonunun sonlanacağını duyurdu.

Greeks Bitcoin opsiyonlarında put/call oranının 0,74, maksimum call uzlaşma fiyatının ise 24.000 dolar olduğunu aktarırken Ethereum opsiyonlarında ise put/call oranının 0,33 maksimum uzlaşma fiyatının ise 1.600 dolar olduğunu ortaya koydu.

Uzmanlar opsiyon verilerinden yola çıkarak kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum fiyatı konusunda uzun zamandır sanılanın aksine pozitif bir tutum içerisinde olduğunu öne sürdü.

Öte yandan kapanacak 7,2 milyar dolarlık pozisyonun Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında kısa süreli yüksek volatiliteye sebep olabileceğini dile getirerek yatırımcıları uyardı.

Devasa Bitcoin ve Ethereum Opsiyonlarının Vadesi Doluyor: Volatilite Gelebilir! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Devasa Bitcoin ve Ethereum Opsiyonlarının Vadesi Doluyor: Volatilite Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!