Bloomberg Analistine Göre Bitcoin Yükselmek İçin Hazırlanıyor: Tarih Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) 2024 yılında güçlü bir yükseliş performansı göstermek için hazırlandığı dile getirdi.

Mike McGlone 28 Mart tarihinde Scott Melker’in Youtube kanalında katıldığı bir röportajda, Bitcoin’in bir sonraki yarılanmayla (halving) ile birlikte 2024 yılında güçlü bir şekilde yükseleceğini ifade etti.

McGlone ayrıca yaptığı açıklamalarda, Bitcoin’de 10.000 dolar seviyesinin gelmesi için çabalamanın saç dökülmesine yol açabileceğini söyledi.

Akıllı yatırımcılar ve kurumların hepsi her geçen gün Bitcoin’in bir kısmına ihtiyaç duyduklarını fark ediyor.

Analist ayrıca 2024 yılında halving’in ve resesyonun konuşuluyor olacağını öne sürdü. Bitcoin’in tamamen yükselmediğini ifade eden McGlone, S&P500’ün performansını beklediğini vurguladı. McGlone’a göre S&P500, Bitcoin gibi risk varlıklarının bir ölçüsüdür.

Bitcoin’in küresel bir rezerv haline geldiği için potansiyel bir değer saklama aracı olduğunu dile getiren analist şu ifadelere yer verdi:

Örneğin S&P500 yeni bir dip yapıyor ve 3.000 dolara doğru düşmeye başladı. Bitcoin’in nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. 20.000 doların altına düşmezse süper olur. Uzun vadede, 100.000 dolara ulaşmak için daha önemli sebepler olacak.

Bloomberg Analistine Göre Bitcoin Yükselmek İçin Hazırlanıyor: Tarih Verdi! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analistine Göre Bitcoin Yükselmek İçin Hazırlanıyor: Tarih Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!