Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomist Bu Sebeple Bitcoin Alabilir: CEO CZ Konuşmaya Dahil Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto karşıtlığıyla bilinen “Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, 10 sene sonra sırf eğlence olsun diye binlerce Bitcoin (BTC) alabileceğini açıkladı.

Peter Schiff 60. yaş gününe denk gelen 23 Mart’ta Bitcoin hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Schiff’in gönderisine oğlu Spencer Schiff ve Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ) yanıt gecikmedi.

Schiff, kripto destekçilerinin Bitcoin hakkında yanılıyor olabileceğini belirtirken ABD Merkez Bankası (FED) ve enflasyon konusunda haklı bir tavır sergilediklerini de sözlerine eklemekten çekinmedi. Öte yandan kripto tutkunlarının Bitcoin alırken altın satın almamasını “çok kötü” olarak nitelendiren Schiff, açıklamalarını şu ifadelerle detaylandırdı:

Bitcoin alıcıları Bitcoin hakkında yanılıyor olabilirler, ancak FED ve enflasyon hakkında haklılar. Çoğu yatırımcı mevcut finansal kriz ve nihayetinde dönüşeceği çok daha büyük döviz ve ülke borç krizinden habersiz. Holders topluluğun altın satın almaması çok kötü.

Babasının aksine Bitcoin yanlısı açıklamalarıyla bilinen Spencer Schiff, söz konusu gönderiye verdiği yanıtta gelecek 10 yıl için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Öncelikle babasının doğum gününü kutlayan Spencer, onun 70 yaşına gelmeden ciddi miktar Bitcoin sahibi olacağını öne sürdü.

Peter Schiff, bu yanıta karşılık Bitcoin’in önümüzdeki 10 yıl içerisinde çökmüş olacağını ve 70. doğum gününde bir ons altın satıp sırf eğlence olsun diye binlerce Bitcoin alacağını alaycı bir tavırla ifade etti.

Bu konuşmanın devamında dahil olan CZ, Peter Schiff’e farklı bir perspektif sundu. CZ, Bitcoin hakkında yanılıyor olabilirsiniz derken yanıtının devamında şu cümlelere yer verdi:

Çok yaklaştınız ancak o son küçük iç gözlem eksikliği yüzünden Bitcoin hakkında yanılıyor olabilirsiniz. Bitcoin hakkında çoğu insandan daha fazla tweet atıyorsunuz. Bunun içine sinmesine izin vermelisiniz.

Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomist Bu Sebeple Bitcoin Alabilir: CEO CZ Konuşmaya Dahil Oldu isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Karşıtı Ünlü Ekonomist Bu Sebeple Bitcoin Alabilir: CEO CZ Konuşmaya Dahil Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!