Ünlü Ekonomistten Bitcoin İçin Şaşırtan 4 Haneli Fiyat Tahmini

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin’in (BTC) 3.800 dolara düşebileceğini ifade eden gönderisiyle dikkat çekti.

Peter Schiff sosyal medya üzerinden yakın tarihte paylaştığı bir gönderi ile kripto topluluğunun gündemine oturdu. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor‘ın bir gönderisini yanıtlayan Schiff, Bitcoin’in 4 bin doların altına düşeceğini öne sürdü. Saylor tarafından “Bitcoin kazananlar içindir” ifadeleriyle paylaşılan ve altın, gümüş, Nasdaq gibi yatırım araçları ile Bitcoin’i kıyaslayan bu gönderiye Schiff’in ilk yanıtı “Şirketin milyarlarca dolar kaybettiğinde ne olacak?” şeklinde oldu:

Şirket, satın aldığı Bitcoinler yüzünden milyarlarca dolar kaybettiğinde bunun MSTR hissedarları için ne önemi var? MSTR, bunun yerine altın satın almış olsaydı bugün çok daha güçlü bir mali durumda olurdu.

Saylor, söz konusu yoruma yanıt vermezken bir kullanıcının Schiff’in 2018 yılındaki başarısız Bitcoin tahminini içeren bir gönderiyi yanıt olarak paylaşması tartışmayı alevlendirdi. Schiff kullanıcı tarafından paylaşılan söz konusu gönderide, yatırımcılara 3,800 dolardan Bitcoin almamaları gerektiğini çünkü 750 dolara düşme ihtimalinin olduğunu yazmıştı.

Kullanıcının bu gönderiyi seneler sonra göz önüne çıkarmasına karşı koyamayan Schiff, yanıtında şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin tekrar 3.800 doların altına düştüğünde bu tweet ile ne yapacaksınız?

Ünlü Ekonomistten Bitcoin İçin Şaşırtan 4 Haneli Fiyat Tahmini isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Ekonomistten Bitcoin İçin Şaşırtan 4 Haneli Fiyat Tahmini
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!