Binance Gündemdeki Altcoin İçin Vadeli İşlemleri Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, gündemdeki altcoin için sürekli vadeli işlemleri başlattı.

Binance tarafından 12 Mart Pazar günü yaptığı resmi açıklamaya göre son günlerin en çok konuşulan kripto para birimi USD Coin (USDC) için 30x kaldıraca kadar USDT marjlı vadeli işlemleri başlatıldı.

Yaptığı paylaşımda fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitini belirten Binance, USDCUSDT sözleşmesinin TSİ 12 Mart 20.00’de piyasaya sürdü. Ayrıca Binance, piyasa koşullarına bağlı olarak sözleşmenin detaylarını değiştirebileceğini söyledi.

Öte yandan Binance, açılacak işlem çifti için Bitcoin (BTC) kullanarak teminatlandırma yapılabileceğini açıkladı.

Yaklaşık üç gün önce yaşadığı %10’luk düşüşle sabitliği bozulan USDC, neredeyse tekrardan 1 dolara sabitlendi. Coingecko verilerine göre USDC, yazım esnasında 0,994 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Gündemdeki Altcoin İçin Vadeli İşlemleri Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!