ABD’li Bitcoin Borsasında Signature Bank Etkisi: USD İşlemleri Askıda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En eski kripto para borsalarından ABD merkezli OKCoin, Signature Bank’in kapatılması üzerine ABD Doları (USD) yatırma işlemlerini duraklatmak zorunda kaldı.

Popüler kripto para borsası OKX’in ABD kıtasındaki kardeş borsası OKCoin’in CEO’su Hong Fang 13 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, Signature Bank’in kapatılması nedeniyle USD yatırma işlemlerinin askıya alındığını bildirdi. CEO, para yatırma işlemlerinin yanı sıra tezgahüstü ticari faaliyetlerin (OTC) de yeni bir alternatif bulunana kadar devre dışı bırakıldığını açıklarken USD çekme işlemlerinin aktif olduğunu vurguladı.

Fang, bankaya finansal olarak hiçbir şekilde maruz kalmadıklarını belirtirken müşteri varlıklarının güvende olduğunun altını çizdi. Emir defterleri üzerinden yürütülen işlemlerin açık olduğunu ve Avrupa Birliği (AB) müşterilerinin durumdan etkilenmediğini belirterek durum raporu veren CEO, kripto para yatırma ve çekme işlemlerinin de Signature Bank’ten etkilenmediğini aktardı.

Silvergate, Silicon Valley Bank (SVB) ve Signature Bank’in çöküşlerinin peş peşe geldiğine dikkat çekerek süreci oldukça zorlu bir hafta olarak nitelendiren Fang, konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

SVB ve Silvergate’e hiçbir şekilde maruz kalmadık Signature tarafında da finansal bir maruz kalma statüsünde bulunmuyoruz. Teknik taraftaki aksaklık için ekiplerimiz gerçek zamanlı bir alternatif bulmak için olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Bu haftadan alacağımız bir ders varsa kendi varlıklarımızı muhafaza etmemiz ve kendimizin bankası olmaktır. O noktaya da ulaşacağız.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Bitcoin Borsasında Signature Bank Etkisi: USD İşlemleri Askıda
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!