Mocaverse NFT’leri Animoca’ya 5.5 milyon dolar getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT’ler söz konusu olduğunda oldukça ilginç bir sektör karşımıza çıkıyor. Hemen hemen her alana kendisine yer bulan sanat, ticaret ve pazarlamanın bir ortak paydası hâline gelen NFT’ler, projeden projeye farklı performanslara sahip olsa da bir şekilde yatırımcıları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak yakın zamanda yeni NFT koleksiyonu Mocaverse ile gündeme gelen şirket Animoca Brands, sadece 2 gün içerisinde 5.5 milyon dolar kazanmayı başardı.

Mocaverse NFT’leri Animoca’ya 2 günde 5.5 milyon dolar kazandırdı

Animoca Brands kısa bir süre önce 8.888 adetlik bir koleksiyon olan Mocaverse NFT’nin tamamının basıldı. İlk 48 saat içerisinde Mocaverse NFT koleksiyonunun satış hacmi 3.552 ETH’ye ulaştı. Bu güncel Ethereum (ETH) yaklaşık 5.5 milyon dolara tekabül ediyor.

Animoca Brands, 380’den fazla projesi ile Web3 endüstrisindeki en hızlı büyüyen portföylerden birine sahip. Bu nedenle, diyalogu ve fikir alışverişini teşvik etmek için Animoca Brands, grubu Mocaverse adlı bir Profil Resmi NFT koleksiyonuyla bir araya getirmeye karar verdi.

Konu hakkında konuşan Animoca Brands’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, girişimle ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Animoca Brands için heyecan verici bir dönüm noktası olan Mocaverse için bu güçlü başlangıçtan çok memnunuz. Bu ilgi ve destek, topluluğun gücünü ve Web3’te paylaşılan değerleri vurguluyor. Mocaverse NFT’leri yalnızca benzersiz profil resimleri değil, aynı zamanda açık metaverse için değerlerimizi ve vizyonumuzu paylaşan bireyler, şirketler ve projelerden oluşan sürekli büyüyen Animoca Brands Web3 topluluğuna açılan bir kapı aralıyor. Benzer fikirlere sahip meraklıları bir araya getirerek herkes için daha iyi bir Web3 endüstrisi oluşturmak istiyoruz.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mocaverse NFT’leri Animoca’ya 5.5 milyon dolar getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!