TSM ve Avalanche güçlerini birleştiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche, saniyede binlerce işlemi gerçekleştirebilen, yüksek derecede ölçeklenebilir, hızlı ve verimli bir blokzinciri olarak tasarlanırken, aynı zamanda yüksek derecede güvenlik ve merkeziyetsizlik iddiasıyla ilerliyor.

Avalanche’ın en önemli özelliklerinden biri de Avalanche-X adı verilen mutabakat mekanizması. Bu mutabakat veya konsensüs mekanizması, hızlı işlem onayları ve yüksek ağ verimi elde etmek için proof-of-stake ve pratik Bizans hata toleransının (pBFT) bir kombinasyonunu kullanıyor. Avalanche ayrıca ölçeklenebilirliği ve performansı daha da iyileştirmek için alt ağlar veya belirli kullanım durumları için özelleştirilebilen daha küçük, özel alt blokzincirleri kullanıyor.

Doğal olarak birçok iş birliğine ev sahipliği yapan Avalanche, yeni ortaklığını ise TSM ile gerçekleştirdi.

Yeni ortaklık ile birlikte TSM ve Avalanche, Web3 özelliklerini 30 milyon oyuncuya getirecek.

TSM ve Avalanche, Web3 oyunları için güçlerini birleştiriyor

Avalanche, özellikle Subnet teknolojisi ile özellikle GameFi projeleri için oldukça tercih edilen bir ağ. Kullanıcılarına hızlı işlemler ve düşük işlem ücretleri sunmak isteyen projeler tarafından tercih edilen Avalanche, son olarak TSM ile el sıkıştı.

Avalanche ile TSM oyuncular, hayranlar ve içerik oluşturucular için yeni deneyimler yaratacak ve oyunculara öncelik veren Web3 oyun ürünlerini ana akıma getirme yolunda büyük bir adım atacak. TSM ve Blitz ayrıca tüm kullanıcı ödemelerini desteklemek ve dijital varlıkları depolamak, satmak ve satın almak için Core’u kullanacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TSM ve Avalanche güçlerini birleştiriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!