Metaverse’te bundan sonra NFT’ler ile çiçek yetiştirilebilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 dünyası, kullanıcılara dijital kimliklerini yeniden yaratma fırsatı sunmanın yanı sıra yaratıcı ifade ve bireysellik için yeni yol ve imkan sunuyor. Aynı zamanda NFT’lerin daha dinamik ve kişiselleştirilebilir hale gelmesiyle bu durum kullanıcılara daha fazla imkan sunmaya da devam ediyor.

Metaverse’de bundan sonra çiçekler açacak 

8 Şubat’ta Snark.art ve OG.art’ın yeni projesi Heterosis, yetiştirilebilen ve sahipleri tarafından özelleştirilebilen dinamik NFT çiçeklerinden oluşan bir koleksiyon başlattı.

NFT çiçeğinin ilk basımının ardından, kullanıcılar mevcut çiçeklerin daha geniş kataloğuna bakabilir ve karma bir tür oluşturmak için de çiçekleri yetiştirmeye başlayabilecekler. 

Heterosis çiçeği. Kaynak: Heterosis

NFT çiçeklerini türetmek isteyen çiçek koleksiyoncularının, yetiştirmek istedikleri çiçeğin sahibine cüzi bir ücret ödeyerek iki sanal çiçek pazarı oluşturması gerekecek. Bunlardan biri nadir dijital çiçeklerin satışı için, diğeri de DNA özelliklerinin satışı için. 

Ayrıca koleksiyon, Mat Collishaw ve Danil Krivoruchko tarafından oluşturuldu. Collishaw’dan gelen açıklamalar ise metaverse dışında başka bir ortamda bulunmayan bir sanat türü yaratmak istediği yönündeydi.

Krivoruchko da bir NFT projesi için farklı özelliklerle evrilme olasılığı olan bir sanat yaratmanın, üzerinde çalıştığı en karmaşık dijital sanat koleksiyonu olduğunu söyledi.

Buna ek olarak, NFT bahçesinin çiçekler bölümü, metaverse geliştiricileri EL-GABAL tarafından oluşturulan ve Londra’daki Ulusal Galeri’nin distopik bir versiyonundan esinlenerek modellenen bir “metaverse sera” içinde yer alacak.

Heterosis metaverse serası. Kaynak: Heterosis

Son olarak seraya bir bilgisayar tarayıcısı, cep telefonu ya da sanal gerçeklik araçları üzerinden bulutta yer alan gerçek zamanlı görsel-işitsel render’lar aracılığıyla erişilebiliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Metaverse’te bundan sonra NFT’ler ile çiçek yetiştirilebilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!