Binance NFT Marketplace’e Polygon desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, çok da uzak olmayan bir geçmişte büyüyen NFT piyasasına yeni bir erişilebilirlik ve fırsat düzeyi getirecek olan kendi NFT pazarını başlattı. Son olarak Binance, bu pazar yerinde Polygon blokzincirini de entegre ederek, kullanıcılar için daha verimli ve uygun maliyetli işlemlere olanak sağlamayı hedefliyor.

Eskiden Matic Network olarak bilinen Polygon, Ethereum blokzincirindeki işlemlerin hızını ve ölçeklenebilirliğini artırmak için tasarlanmış, Ethereum için bir layer-2 ölçeklendirme çözümü olarak kısaca tanımlanabilir. Polygon, daha hızlı onay süreleri ve önemli ölçüde daha düşük işlem ücretleri ile ana Ethereum ağına yüksek hızlı, düşük maliyetli bir alternatif sunuyor. Ethereum’daki yüksek gas ücretleri, daha küçük tüccarların ve yaratıcıların piyasaya katılmasını zorlaştırdığından, bu durum Polygon’u NFT ticareti için ideal bir seçim haline getiriyor.

Binane ise bu yeni enterasyon ile birlikte kullanıcıların çok daha kolay bir şekilde işlem yapabilmelerini hedefliyor.

Binance NFT Marketplace’e Polygon desteği getirdiğini duyurdu

Binance tarafından paylaşılan yeni bilgilendirme bloğuna göre, Binance NFT pazarı artık Polygon’u destekleyec ve kullanıcılar platformda NFT alıp satarken bu avantajlardan faydalanabilecek. Buna ek olarak, Polygon’un Binance’in NFT piyasasıyla entegrasyonu, içerik üreticilerin daha düşük maliyetler ve daha hızlı işlem süreleriyle kendi NFT’lerini basması ve satması için yeni fırsatlar sunuyor.

Polygon ağı ile yapılan bu entegrasyon, Binance NFT’yi daha da yükselterek, kullanıcıların artık BNB Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH) ağına ek olarak Polygon (MATIC) ağıyla da etkileşime girmesine izin verecek.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance NFT Marketplace’e Polygon desteği
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!