Bybit’ten Hizmet Kesintileri Nedeni ile Ani Dolar Kararı: Sorumlusu Silvargate Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Bybit, iş ortağından kaynaklanan hizmet kesintisi nedeniyle banka havalesi ve SWIFT yoluyla dolar yatırma işlemlerini bir sonraki duyuruya kadar askıya aldı.

Bybit tarafından 4 Mart tarihinde paylaşılan bir blog gönderisinde, ABD bankaları üzerinden yapılan havale işlemlerinin ve SWIFT aracılığıyla dolar yatırma seçeneğinin geçici olarak devre dışı bırakıldığı duyuruldu.

İşlem ortağımızın hizmet kesintileri nedeniyle SWIFT ve banka havalesi yoluyla para yatırma işlemlerini bir sonraki duyuruya kadar askıya aldık. Kripto para çekme işlemlerinde bir aksaklık bulunmamaktadır.

Kesintinin bir iş ortağından kaynaklandığını belirten Bybit, dolar yatırma işlemlerinin şu an için kripto para cüzdanı Advcash Wallet aracılığıyla yapılabileceğini söyledi. Borsa ayrıca kredi kartı ile kripto para alımlarının devam ettiğini vurguladı.

Öte yandan açıklamada, aynı iş ortağından dolayı ABD banka havalesi ve SWIFT yolu ile para çekme işlemlerinin de askıya alınacağı belirtildi. Bu yöntemler ile para çekmek isteyen kullanıcılara 10 Mart saat 03.00’e kadar zaman tanıyan Bybit, ilerleyen günlerde Advcash Wallet aracılığıyla para çekme hizmeti de başlatacağını söyledi.

Yapılan açıklamada, Bybit’te tutulan dolar varlıklarının güvende ve emniyette olduğuna yer verilirken söz konusu iş ortağının geçtiğimiz hafta bilançosunu belirtilen tarihte açıklamayan ve ardından hakkında iflas söylentileri çıkan kripto bankası Silvergate olup olmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı. Coinbase dahil olmak üzere bir çok kripto para şirketi Silvergate ile olan iş ortaklıklarını sonlandırmıştı.

Bybit ocak ayında Genesis‘in iflasına 151 milyon dolar değerinde maruz kaldığını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit’ten Hizmet Kesintileri Nedeni ile Ani Dolar Kararı: Sorumlusu Silvargate Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!