OKX Açıkladı: Bu Altcoin Piyasa Manipülasyonu Yaptı, Fiyat Yüzde 70 Çakıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası OKX, geçtiğimiz günlerde manipülasyon sonucu %70 değer kaybı yaşayan Celestial (CELT) projesinde hakkında açıklamalarda bulundu.

OKX tarafından yapılan resmi açıklamada, son günlerde Celestial projesinde gerçekleşen fiyat manipülasyonlarına yer verildi. CELT, 27 Şubat tarihinde 12 saat gibi bir süre içerisinde %70’ten fazla değer kaybı yaşayarak 0,00535 dolar seviyelerinden 0,0016 dolara kadar düşüş yaşamıştı.

CELT projesi dahilindeki şahıslar tarafından piyasanın manipüle edildiğini belirten OKX, karşılıklı iletişimin ardından 1,3 milyon doların geri alındığını belirtti.

Borsa ayrıca TSİ 24 Şubat 19.00 ile 28 Şubat 19.00 arasında CELT satın alan ve zarara uğrayan kullanıcılar için airdrop yapacağını duyurdu.

CELT tarafından iade edilen 1,3 milyon dolar, 5 farklı piyasa manipülatörünün cüzdanında bulunan 714 bin dolar ve bunlara ek olarak OKX’in kendi fonlarından 1 milyon USDT olmak üzere bu olayda zarar gören kullanıcılara toplam 3 milyon USDT değerinde airdrop yapılacak.

Öte yandan kullanıcılar tarafından gelen “OKX ile Celestial arasında stratejik bir ortaklık var mı?” sorusuna da açıklık getiren borsa böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti:

OKX ile Celestial arasında stratejik bir ortaklık yoktur. CELT, OKX Ventures tarafından Eylül 2021’de 100.000 dolar yatırım tutarı ile yatırım yapılan bir Gamefi projesidir. Yatırım sözleşmesi uyarınca tokenların kilidi bir yıl içinde açılmış ve bu tokenler herhangi bir işlem yapılmadan OKX Ventures hesabında kilitlenmiştir.

CoinGecko verilerine göre CELT, 0,00214 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OKX Açıkladı: Bu Altcoin Piyasa Manipülasyonu Yaptı, Fiyat Yüzde 70 Çakıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!