Blockchain Founders Fund, web3 benimsemesi için 75 milyon dolar topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 ve blockchain teknolojisinin benimsenmesini destekleyen risk sermayesi fonu Blockchain Founders Fund, Polygon, Ripple, Octava, NEO Global Capital, Appworks, GSR, LD Capital, Metavest Capital gibi şirketlerden 75 milyon dolarlık fon topladığını duyurdu.

Gerçekleştirilen duyuruya göre, elde edilen fon, web3 ve blockchain teknolojisinin küresel olara benimsenmesini teşvik eden projeleri desteklemeye odaklanacak. Fon, şimdiden Altered State Machine, Splinterlands, GRID, Krayon ve Magna gibi girişimler de dahil olmak üzere 100’den fazla projeye yatırım yaptı.

Blockchain Founders Fund yöneticisi Aly Madhavjiü Cointelegraph’a vermiş olduğu demeçte, risk sermayesi fonunun önümüzdeki bir yıl içinde 200’den fazla şirkete yayılacağını ifade etti.

Web3 girişimlerinin Blockchain Founders Fund’dan fon arayabileceği gereksinimler ve yollar hakkında söz alan Madhavji, güçlü ekiplere ve vizyonlarını gerçekleştirme becerisi olan web3 şirketlerine odaklanacaklarını ifade etti. Bununla birlikte projeler, zaman içinde gelir elde eden veya para kazanmanın net yollarını ortaya koyan projeler olmalıdır. Madhavji ekledi:

“Ekosistemde anlaşmalar için yüksek düzeyde bir rekabet, düzenleyici belirsizlik ve sınırlı bir yol söz konusu. Bu zorlukların üstesinden gelmek için, güçlü temelleri olan yüksek kaliteye sahip girişimlere yatırım yapmaya odaklanıyoruz”

Madhavji ek olarak, Blockhain Founders Fund’ın yatırımları değerlendirirken ekip odaklı bir yaklaşım benimsediğini belirtti:

“Blockchain yönetişiminde zaman içerisinde gelişmeyi sürdüren ve yeni trendlere ayak uydurarak düzenleyici belirsizliği aşmak için gerekli önlemleri alıyoruz. Son olarak portföy şirketlerimizin başarı olmasına yardımcı olmak için kurumlarla ve yatırımcılarla iletişime geçmek için sektör bağlantılarımızdan faydalanıyoruz”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Founders Fund, web3 benimsemesi için 75 milyon dolar topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!