Binance Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini Duyurdu, Fiyat Uçuşa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları listelediği özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance’in 28 Şubat tarihinde yaptığı duyuruya göre borsa, TSİ bugün saat 14.00’te Innovation Zone platformunda Liquity’i (LQTY) listeleyecek. Duyuruyla birlikte LQTY fiyatı sert bir yükseliş yaşadı.

Yaptığı açıklamada LQTY yatırma işlemlerinin başladığını, çekme işlemlerinin ise listelenme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını söyleyen Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara LQTY/BTC, LQTY/USDT olmak üzere 2 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Öte yandan listeleme ile birlikte LQTY, ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlerine de eklenecek. Borsa, sunduğu yeni opsiyon ile LQTY yatırımcılarına USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Duyurudan önce 1,43 dolarlık bir fiyatı bulunan LQTY, duyuruyla birlikte %50’den fazla yakın değer kazanarak 2,168 dolara ulaştı. Coingecko verilerine göre LQTY, yazım esnasında 2,07 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini Duyurdu, Fiyat Uçuşa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!