WeTransfer'den NFT adımı geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir platformu Minima ile el sıkışan WeTransfer, bu ortaklık aracılığıyla NFT dünyasını keşfedecek. 

Dijital dünyada dosya paylaşımı denilince akla gelen ilk platform olan WeTransfer, blokzincir teknolojsinin getirdiği yeniliklere ayak uydurmak için kolları sıvadı. Blokzincir platformu Minima ile el sıkışan WeTransfer, bu ortaklık aracılığıyla NFT dünyasını keşfedecek. 

WeTransfer ve Minima’dan NFT ortaklığı

Uzun yıllardır dosya paylaşım ve barındırma platformu olarak hizmet veren WeTransfer ile blokzincir platformu Minima, önümüzdeki mart ayında, NFT basım hizmeti sunmaya başlayacak. NFT’ler, güvenli bir eşler arası ağ aracılığıyla sunulacak. Bir NFT, kişiden kişiye, üçüncü taraf bir aracı olmadan aktarılabilecek. 

Blokzincir platformu olan Minima’da işler şu şekilde ilerliyor:

Minima’yı kullanan kullanıcılar, ağda paylaşmak için kendi varlıklarını oluşturabiliyor. Aynı zamanda içerik oluşturucuları, bir NFT’nin satışından telif ödemesi alabiliyor. Kullanıcıların hizmeti kullanmak için bir Minima node’u çalıştırması gerekiyor.

Minima CEO’su Hugo Feiler ortaklıkla ilgili şunları söyledi:

“Bu ortaklık, NFT teknolojisinin pratik kullanımını keşfedecek ve bu yenilikçi dijital aracın daha geniş çapta benimsenme potansiyelini gösteren bir test örneği olacak”

WeTransfer gibi büyük bir teknoloji kuruluşunun NFT’lerle ilgilenen bir şirketle ortaklık kurması da benimsenmenin hızla ilerlediğinin bir gösterfesi. 

Yayımlanan son veriler, her ay yaklaşık 70 milyon kişinin WeTransfer kullanarak dosya gösterdiğini söylüyor. 

Tabii WeTransfer bu alanda tek değil. E-ticaret devi eBay gibi önemli şirketlerin de NFT’lerle yakından ilgilendiğini söyleyelim. 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WeTransfer'den NFT adımı geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!