Ünlü “Big Short” Fon Yöneticisi Bitcoin Hakkındaki Düşüncelerini Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Big Short” kitabına konu olan ünlü hedge fonu yöneticilerinden Steve Eisman, Bitcoin (BTC) kavramını eleştirdi ve faydalarını sorguladı.

Eisman 6 Şubat tarihinde Bloomberg’e verdiği demeçte, Bitcoin’in gerekliliğine dair birçok konuşma olmasına rağmen ülkelerin para birimlerindeki bilinçli değer kaybı faktörü dışında herhangi bir geçerli sebep bulunamadığını belirtti.

Fon yöneticisi buna rağmen Bitcoin’in tek haklı kullanım amacını da hakkıyla yerine getiremediğini öne sürerken Bitcoin’in bir değer saklama aracı olamadığının altını çizdi.

Eisman sık sık Bitcoin’in bir değer saklama aracı olduğunun iddia edildiğini buna rağmen yakın zamanda %70’in üzerinde değer kaybettiğini belirtti. Bir para biriminin yıl içerisinde %25 dalgalanamayacağını ifade eden Eisman, döviz piyasalarının dünyanın en likit piyasaları olduğunu vurguladı.

Fon yöneticisi Bitcoin’in yalnızca bir spekülasyon aracı olabileceğini dile getirirken ona sahip olmanın neyi çözebileceğini hala anlayamadığını yineledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü “Big Short” Fon Yöneticisi Bitcoin Hakkındaki Düşüncelerini Paylaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!