Paribu’dan Deprem Bölgesine 500 Bin Dolarlık Bağış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paribu, Kahramanmaraş ve civar illerde yaşanan depremlere destek olmak amacıyla kripto bağış cüzdanı oluşturdu.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde gerçekleşen, civar illerde de benzer tahribata yol açan depremler, tüm ülkede seferberlik oluşturdu. Depremin yıkıcı boyutu ve deprem bölgesindeki insanların ihtiyaçları, tüm ülkede ana konu haline geldi.

Deprem bölgesine İhtiyaç Haritası ışığında yardımlar ve bağışlar gitmeye devam ederken, Paribu tarafından da bir hamle geldi. Paribu, kripto bağışı yapılabilmesi için gerekli onayları aldı ve bir kripto bağış cüzdanı oluşturdu.

Paribu, Deprem Desteği için Kripto Bağış Cüzdanını Oluşturdu

Paribu, kripto bağışı toplamak üzere ilgili tüm resmi kurumlarla görüşmelerini tamamladı ve deprem bölgesine yardımları ve bağışları ulaştırabilmek amacıyla bir kripto cüzdanı oluşturdu.

Deprem bölgesindeki gereken ve doğabilecek ihtiyaçları karşılamak için kripto bağış cüzdanı oluşturan Paribu, bu cüzdana en yüksek bağış miktarı olan 500 bin dolar değerinde Ethereum bağışı yaptı.

Yapılan tüm bağışların hızlı bir şekilde deprem bölgesine ulaştırılacağını aktaran Paribu, İhtiyaç Adresi için şu cüzdanı paylaştı;

Ethereum (ETH) – USDC – Tether (USDT) – TRYC için: 

0xbe4cde5eeeed1f0a97a9457f6ef5b71eae108652

Yukarıda yer alan gönderilebilir kripto bağışlarının, ERC20 (ETH) ağında olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.Yapılan açıklamalara göre bu bağışlar, İhtiyaç Haritası’na yönlendirilecek.

Süreci şeffaf bir şekilde yürütülecek Paribu Kripto Bağışı, buradan anlık bir şekilde takip edilebilecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paribu’dan Deprem Bölgesine 500 Bin Dolarlık Bağış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!