FUD Token İçin Yoğun İlginin Ardından 18 Milyonluk Token Yakımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto borsası FTX kulanıcılarının borçları anlamına gelen FTX’s Users’ Debt (FUD) aşırı rağbet görünce yönetişim birimi DebtDAO, 18 milyon token için yakım kararı aldı.

Yakın geçmişte piyasaya sürülen ve FTX alacaklıların borçlarının değeriyle eş hareket edeceği belirtilen FUD tokenlar satışa sunulduktan kısa bir süre sonra aşırı taleple karşılaşarak 200 dolara kadar yükselmişti. Bu durumun üzerine token’ın yönetişim birimi, FUD’ın aşırı değerlenmesi sonucunda gerçekçi bir değer ifade etmesi gerektiğini savundu.

DebtDAO varlığın toplam adil piyasa değerine göre fiyatının 1 doların altında seyretmesi gerektiğini öngördüğünü ancak aşırı talep nedeniyle gerçekçi değerin oldukça dışına çıkıldığını dile getirdi. DAO toplam piyasa değerinin uygun görülen seviyelere tekrar çekilmesi amacıyla 7 Şubat tarihinde 18 milyon FUD token’ın yakılacağını belirtti.

Huobi konu hakkında yaptığı açıklamada, yakımdan sonra piyasada toplamda 2 milyon FUD token kalacağını açıkladı. Borsa FUD fiyatının 1 ila 10 dolar arasında dalgalanmasının öngörüldüğünü de açıklamalarına ekledi.

Geçtiğimiz günlerde FUD’un Huobi’de listelenmesi üzerine Huobi Danışma Kurulu Üyesi Justin Sun, kullanıcılar tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Ayrıca projenin menkul kıymetler yasasını ihlal edeceği de yöneltilen yasal eleştiriler arasında yer almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FUD Token İçin Yoğun İlginin Ardından 18 Milyonluk Token Yakımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!