Ethereum Name Services’den 10 bin Ether Satışına Onay Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Name Service (ENS) topluluğu, önümüzdeki 18 ila 24 ay boyunca projenin faaliyetlerini finanse etmek için DAO’nun hazinesinden 10.000 Ethereum (ETH) satılma önerisini onayladı.

Ethereum Name Service’in, Merkeziyetsiz Otonom Organizasyon (DAO) tarafına sunduğu proje giderleri için 10 bin ETH’nin satılma teklifi kabul edildi. 18 Ocak‘ta oylamaya sunulan bu teklif kapsamında katılımcıların %89‘u teklif lehine oy kullandı.

Söz konusu 10.000 ETH, merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) protokolü CoW Swap‘ta tasfiye edilecek ve yaklaşık 13 milyon dolar değerinde USDC DAO’nun kasasına aktarılacak.

Toplanan fonların büyük bir kısmı ENS Labs tarafından yapılan günlük harcamaları karşılamaya gidecek. Singapur merkezli ENS proje geliştiricisi, DAO’dan günlük 11.500 USDC tutarında bir akış alıyor. İki yıl boyunca bu harcama faturası 8,4 milyon dolara ulaşacak.

Ayrıca toplanan fonların bir diğer kullanım alanı ise çalışma gruplarının giderleri olacak. ENS DAO’nun halihazırda üç tane olan temel çalışma gruplarını desteklemek için önerilen bütçe, bu çalışma gruplarının önümüzdeki iki yıl içinde 6 milyon dolara kadar talepte bulunabileceğini gösteriyor.

DAO’nun hazinesinde şu anda yaklaşık 67 milyon dolar değerinde 40.746 ETH ve 2,46 milyon dolar USDC bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Name Services’den 10 bin Ether Satışına Onay Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!