Ünlü Analist Açıkladı: Bu Metriğe Göre Bitcoin Boğanın Başında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, “dönüş noktası” olarak nitelendirdiği Bitcoin (BTC) verisini paylaştı ve boğa piyasasının başlangıcında olduğumuzu iddia etti.

Edwards, Bitcoin yatırımlarından karda olan adres yüzdesini analiz ederek dikkat çeken ifadelerde bulundu. Yakın zamanda sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda içinde bulunduğumuz fiyat bandında karda olan adres sayısının %50’den %70’e sıçradığını işaret eden analist, bu veriyi Bitcoin ayı piyasasının dibinin teyit edildiği tipik bir model olarak yorumladı.

Analist, geçmiş dönemlerdeki dönüş noktalarını işaret etti ve volatilite çemberinin içinde muhtemelen yeni bir döngüsel Bitcoin boğa piyasasının başlangıcında olduğumuzu öne sürdü. Son birkaç günde yaşanan geri çekilmeyi, yaşanan büyük sıçramanın ardından yatırımcıların kar alımı olarak nitelendiren Edwards, kısa vadeli aşağı yönlü dalgalanmanın panik yaratmaması gerektiğini söyledi:

Adres karlılığındaki büyük sıçramalar da kar alımına ve ardından fiyatta kısa vadeli aşağı yönlü dalgalanmaya neden olur. Eğer bu sefer de daha önceki örneklerde olduğu gibiyse, fiyatın bir miktar geri çekilmesini bekleyebiliriz. Bu geri çekilme, konsolidasyonun ardından bir noktada fiyatların toparlanmasıyla sona erecektir.

Edwards: Aç gözlü olmayın

Öte yandan sınırlı bir veri çerçevesinden bakılarak tüm piyasayı analiz etmenin pek sağlıklı olmayacağını vurgulayan Edwards, yatırımcıları aç gözlü olmamaları konusunda uyardı ve yaşanabilecek aksi durumlara hazır olmaya davet etti.

En azından yakın vade için kayda değer bir geri çekilme ihtimalini özellikle vurgulayan analist, bu beklentiyi bir başka nedenle temellendirdi. Edwards, korku ve aç gözlülük endeksinin tekrardan “aç gözlü” seviyesine ulaştığını belirtirken geleneksek piyasalarda son zamanlarda yaşanan ani yükselişlerin de kısa vade de bir aşağı salınımla sonuçlanabileceğini sözlerine ekledi.

Ünlü Analist Açıkladı: Bu Metriğe Göre Bitcoin Boğanın Başında! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Açıkladı: Bu Metriğe Göre Bitcoin Boğanın Başında!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!