Rus Devi Bankadan Ethereum Tabanlı DeFi Platformu Geliyor: Tarih Açıklandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’nın en büyük bankası olarak bilinen Sberbank Ethereum (ETH) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformunu mayıs ayına kadar başlatmayı planladığı duyurdu.

Yerel bir Rus ajansın haberine göre Sberbank Blockchain Labaratuvarı Ürün Direktörü Konstantin Kimenko, mayıs ayında Ethereum blockchain’i üzerinde faaliyet gösterecek bir DeFi platformunun yakın zamanda açılacağını bildirildi.

Mart ayında test aşaması başlayacak platformun, nisan ayında bazı işlemlerin yapılabilmesi için kullanıcılara açılacağı ve mayıs ayında tam anlamıyla aktif hale geleceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Gelecekte DeFi sisteminin geleneksel bankacılık hizmetlerinin yerini alacağına inanan Kimenko konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Kendimize büyük bir hedef belirledik, Rus DeFi ekosistemini dünyanın bir numarası yapmak! Halihazırda kapalı beta aşamasında olan platform mart ayı itibariyle açık beta testine başlayacak ve nisan ayı itibariyle kullanılabilir hale gelecek.

Direktörün açıklamalarına göre kullanıcılar, MetaMask cüzdanlarını da platform üzerinde kullanılabilecek.

Rus Devi Bankadan Ethereum Tabanlı DeFi Platformu Geliyor: Tarih Açıklandı! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rus Devi Bankadan Ethereum Tabanlı DeFi Platformu Geliyor: Tarih Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!