Kripto Yatırım Firmasının Kurucusuna Göre Aptos Bu Yüzden Yükseliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırım firması Hashed’in kurucu ortağı Alex Shin, Aptos (APT) projesinin son haftalardaki ciddi yükselişinin Güney Kore’deki gayrimenkul vaatleriyle alakalı olduğunu iddia etti.

Alex Shin, Aptos projesinin son haftalarde neden yükseldiğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aptos’un Güney Kore çapında ilgi gören bir meme token olduğunu vurgulayan Shin, projenin Güney Kore için potansiyel kullanım alanına dikkat çekti. Yerel halk için bir numaralı varlık sınıfının gayrimenkul olduğunu belirten Shin açıklamasının devamında Aptos projesi ve gayrimenkul arasındaki bağlantıya yer verdi.

Kore’deki 1 numaralı varlık sınıfı gayrimenkuldür – daha spesifik olmak gerekirse apartmanlar. Parekendeciler Aptos’u “daire” olarak adlandırıyor ve insanların APT tutarlarsa bir gün gerçek bir daire satın alabileceklerini iddia ediyor.

Aptos ve ev sahibi olma arasındaki bu bağlantının geçtiğimiz süreç boyunca projenin fiyatında ciddi bir artışı tetiklediğini iddia eden Shin, yaptığı açıklamayla dalga geçenlere ise net bir yanıt vererek bu durumun gerçek olduğunu ve şaka yapmadığını ifade etti.

CoinGecko verilerine göre son bir ay içerisinde %290 yükseliş performansı sergileyen APT, haberin kaleme alındığı esnada 15 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Yatırım Firmasının Kurucusuna Göre Aptos Bu Yüzden Yükseliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!