Emergent Fidelity Technologies iflas başvurusunda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX borsasının eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in Antigua ve Barbuda merkezli holding şirketi Emergent Fidelity Technologies, iflas başvurusunda bulundu.

Sam Bankman-Fried’in holding şirketi iflas başvurusunda bulundu 

Yayınlanan mahkeme kayıtlarına göre Emergent Fidelity Technologies, Delaware Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’nde 11. Madde kapsamında iflas başvurusunu gerçekleştirdi. Çevrimiçi bir aracı kurum olarak hizmet vere şirket, Kasım 2022’de BlackFi tarafından Robinhood’un yaklaşık 55 milyon hissesinin durumuyla ilgili açılan bir davanın hedefiydi. 

590 milyon dolar değerindeki Robinhood hisseleri, BlockFi, FTX alacaklısı Yonathan Ben Shimon ve Bankman-Fried’in kendisi de dahil olmak üzere taraflar arasında bir çekişme durumu yarattı. Ne var ki ABD Adalet Bakanlığı, 6 Ocak 2022’de FTX ve yöneticilerine karşı açılan bir davanın bir parçası olarak, hisseleri ve yaklaşık 20 milyon doları ele geçirdiğini duyurdu. 

Emergent Fidelity Technologies, DOJ el koymadan önce sahip olduğu tek varlığın 20 milyon dolar olduğunu bildirdi. 

İginizi çekebilir: FTX’ten müşterilerine dolandırıcılık uyarısı

Davadaki ortak geçici tasfiye görevlilerinden biri olan Angela Barkhouse, ayrıca Bankmn-Fried’in şirketin yüzde 90’ına ve FTX’in kurucu ortağı Gary Wang’in ise kalan yüzde 10’a sahip olduğunu düşünüyor. Öte yandan SBF ceza davasının ekim ayında başlaması beklenirken, Wang, dolandırıcılık suçlamalarından çoktan suçlu bulunmuş durumda. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Emergent Fidelity Technologies iflas başvurusunda bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!