Coinbase Yol Haritasına Ekledi, Bu Token Hızla Değer Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin dev kripto para borsası Coinbase, platformda listelenmeden önce incelenmeye alınan kripto para birimlerinin arasına yeni bir isim daha ekledi.

Coinbase tarafından bugün yapılan açıklamaya göre borsanın gelecekte listeleyebileceği kripto paraların yer aldığı yol haritasına Polygon ağındaki Voxies (VOXEL) token da eklendi.

VOXEL token; blockchain tabanlı bir RPG (role-playing game) olan Voxie Tactics’in standard tokenı olarak kullanılıyor. Oyuncular burada çeşitli görevleri yerine getirerek kripto para ve NFT elde edebiliyor.

CoinGecko verilerine göre VOXIES’in 44 milyon dolar piyasa değeri bulunuyor. VOXIES, Coinbase açıklamasından önce 0,342 dolardan işlem görüyordu ancak bu açıklamayla birlikte kısa süre içerisinde 0,419 dolara kadar yükseldi.

Tokenın son 24 saat içerisindeki değeri ise yaklaşık %25 oranında artış gösterdi.

Coinbase’in yol haritasında yer alan kripto paraların gelecekte borsada listelenme ihtimali olsa da, bu kesin bir ihtimal değil.

ABD merkezli Coinbase, geçtiğimiz aylarda daha fazla kripto parayı ekosistemlerine dahil edeceğini açıklamıştı.

Şirket, bundan önce de Ethereum tabanlı Liquid Staked ETH’yi (LSETH) yol haritasına eklemişti.

Coinbase’in yeni altcoinleri ekosistemine neden eklediğine dair blogunda yer alan açıklama şu şekilde:

Asset Hub’ı lansmanımız sırasında belirttiğimiz gibi amacımız hukuki, yasal uyumluluk ve teknik güvenlik standartlarımızı karşılayan mümkün olan her varlığı listelemektir. Bu standartlar, bir projenin piyasa değerini veya popülerliğini hesaba katmaz.

Kullanıcılarına en çeşitli varlık yelpazesini sunmayı hedeflediklerini açıklayan şirket, özellikle farklı ağlarda farklı sistemsel özelliklere sahip coinleri listelemeye dikkat ediyor.

Blog gönderisinde yapılan açıklamada, eğer popüler bir altcoin şimdiye kadar listelenmediyse şu sebeplere dayandığı belirtiliyor:

Varlığın yasal, uyumluluk ve teknik güvenlik açısından minimum listeleme standartlarımızı karşılamadığı sonucuna vardık.
Varlık hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz.
Teknik entegrasyon çalışması gerekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Yol Haritasına Ekledi, Bu Token Hızla Değer Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!