BNB Chain’in yüzü 2022 4. çeyrekte güldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in blokzincir BNB Chain, son araştırmalara göre, kriptodaki ayı piyasasına rağmen 2022’nin dördüncü çeyreğinde istikrarlı aktivite artışı göstermeye devam etti.

Messari araştırmacısı James Trautman’ın 5 Şubat’ta yayınladığı “BNB Chain’in Durumu – 4. Çeyrek 2022” raporunda, Binance ağının finansal ve beşeri sermayeyi dağıtmak için agresif bir strateji ile yoluna devam ettiğini söyledi.

Araştırmacı, devam eden bu güncellemeler ve gelişmeler nedeniyle, ortalama günlük aktif adreslerin ve işlemlerin düşüş eğilimini kırdığını söyledi. Günlük aktif adres sayısı yüzde 30, işlemler ise yüzde 0,2 oranında büyüdü.

BNB Chain günlük aktif adresler – Messari

Ayı piyasaları, zincir üstü faaliyetler açısından genellikle sessiz dönemler olarak tanımlanabilir. Ancak ekipler bu zamanı ürünlerini inşa etmeye ve geliştirmeye devam etmek için kullanır.

Trautman, “2022, kripto endüstrisi için çalkantılı bir yıldı […] Piyasa dalgalanmasına rağmen, BNB Chain, ağ yükseltmeleri ve 4. Çeyrek boyunca hatırı sayılır bir güç gösteren ekosistem genişlemesiyle Build N’ Build adının hakkını verdi,” diye açıkladı Trautman.

BscScan, BNB Chain’deki günlük işlemlerin Ağustos ortasından bu yana 3 milyon civarında sabit kaldığını bildirdi. Bununla birlikte, günlük BEP-20 token transferlerinin aktivitesinde bu yıl artış yaşandı. 5 Şubat’ta, yüzde 66’lık bir artışla 5 milyonun biraz üzerine çıktı.

BscScan’e göre BNB Smart Chain’in benzersiz adresleri şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 250 milyonda. Günlük ortalama yeni tekil adres sayısı yıllık bazda yüzde 41,3 arttı.

Messari, büyümeyi Web3 onboarding protokolü Hooked gibi çeşitli ekosistem protokollerinin benimsenmesine, Venüs Protokolü üzerindeki DeFi etkinliğindeki artışa ve OpenSea pazarındaki artan NFT etkinliğine bağladı.

Bu arada, DeFiLlama’ya göre, BNB Chain DeFi’nin kilitli toplam değeri yılın başından bu yana yüzde 25 artarak 6,62 milyar dolara ulaştı.

Trautman açıklamasında ““BNB Chain, benimsenmeye yönelik önemli adımları kolaylaştıran bir büyüme stratejisi yürüttü. Temel işlevlerde çeşitli yükseltmeler yaptı, stratejik ortaklarla entegre oldu. DeFi, NFT’ler, GameFi ve ötesine genişletildi.”

Ancak, kullanıcı etkinliğindeki artışa rağmen finansal performans düştü. Ortalama işlem ücretlerinin düştüğü ve bunun da daha az gelir elde edilmesine katkıda bulunduğu belirtildi.

Ağ geliri çeyrekte yüzde 10 düştü, ancak Messari temellerin hala olumlu olduğunu belirtti.

İleriye dönük olarak Trautman, BNB Chain’in ölçeklendirme çözümleri ekleyerek ve iş hacmini artırarak büyümesini sürdürebileceğini tahmin ediyor.

Cointelegraph’a göre Binance yerel tokeni BNB, son 24 saatte yüzde 1,2 düşerek 326 dolara geriledi. Token geçen ay yüzde 25 değer kazandı, ancak Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 686 dolardan hala yüzde 52,5 aşağıda.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain’in yüzü 2022 4. çeyrekte güldü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!