Binance, Gürcistan’da blokzincir eğitimi verecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründeki gelişim hızı, diğer birçok sektörü kıskandırır nitelikte. Hem teknoloji hem yazılım hem de finansın bir alanda bulunduğu kripto ve üst tabakasında blokzincir, yeni eğitimler, kurslar, etkinlikler ve projeler ile bir adım daha öne çıkıyor.

Bu noktada merkezi borsalardan da önemi ve pozitif adımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak kripto para borsası Binance, blokzincir eğitimini bir ülkede daha artırdı: Gürcistan. Gürcistan’ın Yenilik ve Teknoloji Ajansı (GITA) ile yaptığı yeni bir iş birliği ile Binance, hem öğrencilere hem de sektöre ilgisi olanlara blokzincir ve türevi ürünler hakkında eğitim verecek.

Binance, Gürcistan’da blokzincir eğitimini başlatıyor

Gürcistan, teknoloji için güçlü ve destekleyici bir ekosistem geliştirmeye odaklanan blokzincir endüstrisindeki öne çıkan ülkelerden biri konumunda.

Hükümet, blokzincirinin benimsenmesini destekliyor ve endüstrinin gelişimini desteklemek için bir dizi girişim başlatmış durumda. 2019’da Gürcistan, blokzincir uygulamasının başarılı bir örneği ile övülen, devlet destekli bir blokzincir tabanlı tapu kayıt sistemini başlatan ilk ülke oldu.

Ek olarak, ülke birkaç blokzincir şirketine ev sahipliği de yapıyo ve sektörde aktif olarak yer alan geliştiriciler, girişimciler ve yatırımcılardan oluşan oldukça büyük de bir topluluğa sahip. Devlet desteği ve canlı bir ekosistemin birleşimi, Gürcistan’ı blokzincir endüstrisine yatırım yapmak veya çalışmak isteyenler için çekici bir yer haline getiriyor. Son olarak kripto para borsası Binance ile yapılan yeni iş birliği ile bu eğitimler yeni bir seviyeye daha çıkartılmış olacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Gürcistan’da blokzincir eğitimi verecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!