Arthur Hayes Bu Altcoin’de En Büyük Bireysel Yatırımcı Konumunda: 9 Milyonluk Kar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BitMEX kurucusu Artur Hayes, merkeziyetsiz borsa (DEX) platformu GMX’e yaptığı yatırımla bir yıl içerisinde 9 milyon dolar civarında kar elde etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan veriler Artur Hayes ve GMX projesi arasındaki bağlantıyı gözler önüne serdi. Habere konu olan verilere göre merkeziyetsiz kripto para platformu GMX’in en büyük bireysel hissedarının Hayes olduğu anlaşıldı.

2022 yılının 3 Mart- 7 Eylül tarihleri arasında ortalama 28,5 dolardan 5,72 milyon dolar değerinde 200.580 adet GMX alan Hayes, bu süreçte stake ettiği varlıklar ve fiyat artışı sayesinde 9 milyon dolar kar elde etti.

Geçtiğimiz yılın sonunda bir blog gönderisi yayınlayan Hayes, GMX ve NFT pazar yeri LooksRare‘in yerel token’ı LOOKS projelerine yatırım yaptığını ve geleceklerinin pozitif göründüğünü söylemişti.

Yakın tarihli sosyal medya paylaşımlarında da söz konusu iki proje üzerinde açıklamalar yapan Hayes, bu projelerin boğa piyasasını başlatabileceğini bile iddia etti.

Hayes’in son günlerde yaptığı paylaşımlarla birlikte %25 civarında yükseliş performansı sergileyen GMX, 57 dolar seviyesinden 70 dolara kadar ulaştı. Öte yandan daha iyi bir performans sergileyen LOOKS, CoinGecko verilerine göre %45 civarında bir artışla 0,23 dolar seviyesinden 0,34 dolara kadar yükseldi. Haberin kaleme alındığı esnada GMX 66 dolardan, LOOKS ise 0,30 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arthur Hayes Bu Altcoin’de En Büyük Bireysel Yatırımcı Konumunda: 9 Milyonluk Kar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!