OpenSea, yeni araç paketini kullanıma sunuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazaryeri OpenSea, kişilerin ve markaların kendi NFT projelerini başlatmasına olanak sağayan araç paketini başlattığını duyurdu.

OpenSea tarafından sunulan bu araç paketi, tüm EVM zincirleri üzerinde akıllı sözleşmelerin dağıtılmasına, drop mekaniğinin yapılandırılmasına ve çeşitli kişiselleştirme özelliklerinin aktif hale getirilmesinde yardımcı olur. 

OpenSea’nin bu hamlesi, basım süreci ve telif haklarına ilişkin çeşitli araç paketleri için çalışmaları sürdürdüğü bir dönemde geldi.

Şirket yaptığı açıklamada, belirlenen bazı içerik üreticilerinin, önümüzdeki haftalarda basım araçlarını kullanmaya başlayabileceğini dile getirdi. Ek olarak daha fazla özelliğin de ekleneceğine dikkat çekildi.

OpenSea, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Vizyonumuz, bu ürünü güçlü teknik kaynaklara veya uzmanlığa erişme ihtiyacı duymaksızın, sürükleyici ve güvenli bir biçimde OpenSea’de kolayca drop yapılabilecek şekilde genişletmektir”

The Block’un verilerine göre OpenSea, Ethereum tabanlı dijital varlıkları için toplam hacmin %56’sını meydana getirdi. 

Şirket, geçtiğimiz aylarda müzik ve NFT ilişkisini güçlendirme adına dünyaca ünlü plak şirketi Warner Music Group ile ortaklık kurdu.

OpenSea, geçtiğimiz Aralık ayında ABD yaptırımlarının bir parçası olarak Kübalı sanatçıların engellendiğini duyurmuştu. Yaşanan bu gelişme, kripto para sektöründe büyük tepkiyle karşılandı. Zira bu tutum, mottosu “özgürlük” olan kripto sektörü için içerisinde birçok çelişki barındırıyor. 

OpenSea’nin yaptırım uyguladığı sanatçılar arasında, Gabriel Guerra Bianchini ve Fábrica de Arte Cubano gibi iki önemli NFT sanatçısı yer alıyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, yeni araç paketini kullanıma sunuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!